Sociální sítě
Nahoru

Nový Top Class soudil spa v Čechách. Která si opravdu zaslouží chválu?

Žebříčky nejlepších gurmánských restaurací, nejluxusnějších hotelů a nejvíc trendy barů nejsou v mediálním světě ničím výjimečným. Jenže kolik časopisů skutečně testuje to, co doporučuje a vybírá objektivně? Mezi světlé výjimky na českém trhu patří magazín Top Class se svou nekompromisní autorskou rubrikou Verdikt. V nejnovějším vydání, které je v prodeji od 12. března, Top Class tým na vlastní kůži prověřil známá i méně známá česká spa, která se odvážně označují za luxusní. Jak už to tak bývá, u většiny se interpretace tohoto atraktivního pojmu značně míjí s představou skutečných konzumentů luxusu. Na přední příčky Top Class Verdiktu se probojovala spa českých hotelových jedniček, jako je třeba pražský Four Seasons nebo Chateau Mcely. Více se dozvíte v magazínu který zároveň ke každému spa svého výběru vytipoval nejlepší nabízenou proceduru. Top Class ovšem překvapí i tváří svého nového čísla, za kterou si vybral Petru Faltýnovou. Proslulá královna večírků, žádaná modelka a partnerka Leoše Mareše nafotila pro prestižní magazín ze světa luxusu nejen titulní stranu, ale také módní editorial, ve kterém se objevila ve špercích v celkové hodnotě přesahující astronomickou částku 22 milionů korun. Fotilo se v zázemí nejlepšího apartmá pětihvězdičkového malostranského hotelu The Augustine, který si nedávno vybral s Miss World Táňou Kuchařovou za kulisy i proslulý americký fotograf Paul de Luna. Ani jeho fotky ale nebyly šťavnatější než ty pro Top Class. Vydání, které slaví jubilejní rok s kompletně novým tvůrčím týmem, je tak opravdu mimořádně zajímavé.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.