Sociální sítě
Nahoru

Luxusní značka Baldinini otevřela v centru Prahy nový butik

Otevření moderního nadčasového butiku značky Baldinini na adrese Havířská 5, Praha 1 se v úterý večer stalo výjimečnou společenskou událostí. Na pomyslné křtiny přiletěl sám majitel značky Gimmi Baldinini, osobnostem byznysu a šoubyznysu dělaly společnost topmodelka Pavlína Němcová a Andrea Verešová. Večerem provázela moderátorka Gábina Partyšová. Hosty přivítala majitelka Baldinini CZ Milena Stavrić Maksimović. V přední části velkorysých prostor najdou zákazníci dámské oddělení s botami, kabelkami, peněženkami a doplňky, na něj navazuje sekce věnovaná mužům rovněž s kompletním sortimentem – od bot přes aktovky až po cestovní kufry Baldnini. Velmi si vážím českých zákazníků, a proto jsem s radostí přijel na otevření nového butiku v centru Prahy. Velký dík patří paní majitelce Baldinini CZ Mileně Stavrić Maksimović, která nejen pro české klienty vytváří skvělé butiky značky Baldinini. Minulý rok se zrekonstruoval prostor v Široké ulici a nyní otevíráme velký nový butik na adrese Havířská 5,“ řekl majitel značky Gimmi Baldinini. K butiku značky Baldinini na adrese Široká 11 tak přibyl druhý svatostánek špičkové módy. Další butik Baldinini zákazníci najdou v Karlových Varech v Parkhotelu Pupp. V Česku se Baldinini těší oblibě již více než 15 let od otevření prvního butiku v Havířské ulici.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.