Sociální sítě
Nahoru

Luxusní pocta uhlíku jménem Lussien

V právě připravovaném vydání magazínu Top Class, které se dostane do distribuce už začátkem července, nechybí zmínka o nové luxusní značce šperků vyráběných v Čechách. Hlavní znaky exkluzivní značky Lussien, produkující specifické šperky, jsou karbon, zlato a samozřejmě žádané diamanty. Každý kus z řady originálních moderních klenotů je samozřejmě ručně vyráběn s důrazem na precizní zpracování drahých materiálů. Třpytem diamantů, leskem zlata a luxusním vzhledem karbonu na sebe strhnete veškerou pozornost. Diamanty používané ve špercích Lussien patří do nejvyšších tříd kvality, takže nákup je zároveň výhodnou investicí. Jakost drahého kamene potvrzuje certifikát, který je ke každému šperku samozřejmostí a u diamantů o váze větší než jeden karát vás o kvalitě ujistí také certifikát pravosti vydaný nezávislou mezinárodní gemologickou laboratoří G.I.A. V kontrastu k čiré kráse diamantů stojí temný broušený a do maximálního zrcadlového lesku leštěný karbon, jehož elegantní vzhled a unikátní struktura přinášejí pocit přepychu a nadčasového luxusu. Značka Lussien klade velký důraz na individualitu přání zákazníků, takže pokud si z designové nabídky nevyberete, můžete si sami navrhnout šperk, který bude přesně podle vašich představ. Dopřejte vašim přáním volnost a vyberte si z různých vzorů, materiálů, barev, kamenů a jejich osazení. Ceny šperků se pohybují v rozmezí 35 000 až 250 000 korun, pokud se tedy nerozhodnete pro zakázkovou výrobu na míru, kde se pak ceny mohou v závislosti na vašem přání vyšplhat i přes milion korun.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.