Sociální sítě
Nahoru

Užívat léto jako bohyně Slunce

Holandská kosmetická firma Make-up Studio představuje novou kolekci trendů Léto 2014. Značka Make-up Studio byla založena profesionálními maskéry a vizážisty, kteří pro letošní letní sezónu navrhli nádherné barvy očních stínů, sametovou rtěnku či dlouho držící lak na nehty. Pryč se šedými kancelářskými myškami, objevte v sobě ženskou sílu a ovládněte svět. Jako bohyně!

Podle filmových maskérů a profesionálních vizážistů, kteří stáli před dvěma desetiletími u zrodu dekorativní kosmetické značky Make‐up Studio, je dávno pryč minimalistické chic líčení předešlých letních sezon. Toto léto má být výbušné a šokující. „Buďte sama sebou, sejměte okovy ze své osobnosti, nechte promluvit své ženské já a odhalte svou krásu,“ radí specialisté z Make‐up Studia, kteří zbožňují experimenty s barvami a texturami. Zároveň však kladou maximální důraz na kvalitu, odolnost a také ekonomickou dostupnost svých kosmetických výrobků. Pro letní trendy 2014 rozšiřuje Make-up Studio svůj široký sortiment dekorativní kosmetiky o božské matné trio očních stínů s intenzivním barevným pigmentem. Krabička se zářivě oranžovou, květinově nachovou a sytě fialovou nese jméno Artemis, podle bohyně lovu, světla, přírody, měsíce a plodnosti. Na barevné škále doplňují stíny Artemis dvojčata očních stínů se silným metalickým efektem Lumière Duo Hera. Bronzová a stříbrná dodá vašemu looku pocit moci, jaké se ve starověkém Řecku dostalo jen vládkyni nebes a patronce manželství bohyni Héře. Tyto oční stíny díky unikátní technologii baked powder neboli vypalované textury „nepráší“. Oči jsou hladké a barvy skvěle kryjí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.