Sociální sítě
Nahoru

Vzpomínka na válku v podání Bell & Ross

Na počest všech vzdušných sil zapojených do druhé světové války, navrhla značka Bell & Ross, která na Staroměstském náměstí disponuje dokonce vlastním butikem, speciální řadu hodinek Vintage BR 126 Original Carbon s číselníky, které nesou barvy insignií hlavních zemí zapojených do konfliktu. Ta byla inspirována hodinkami z roku 1940. BR 126 Insignia využívá nejnovější technologie s cílem spojit autentičnost vintage hodinek s čitelností přístrojových panelů. Zatímco jeho kulaté, 41 mm široké, ocelové pouzdro připomíná dobové časomíry, PVD v černém matu využité na povrchovou úpravu je inspirováno barvou kokpitových nástrojů. Prevence odrazů byla jednou z životně důležitých funkcí pro zajištění perfektní viditelnosti číselníku. Bílé ručky a indexové značky modelu BR 126 Insignia jsou pokryty fotoluminiscenční vrstvou, aby byla zajištěna optimální čitelnost ve dne i v noci. Ultra-zakřivené sklo poskytuje vintage vzhled, ovšem na rozdíl od originálu, jsou hodinky vyrobeny z vysoce odolného safírového skla, podobně jako hojně užívané letecké vybavení. Model skrývá automatický strojek a pyšní se voděodolností až do 100 metrů. Model doplňje černý gumový pásek.

Prostřednictvím této kolekce, insignie, které se objevily na křídlech a trupu letadel v druhé světové válce, nyní vzdávají hold svým hrdinům.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.