Sociální sítě
Nahoru

Tombolini oslavuje své výročí parfémem

Historie nového parfému Zero Gravity italské značky Tombolini je pevně spojena s historií svého zakladatele. Eugenio Tombolini se narodil v severoitalském městě Urbisaglia v provincii Macerata a byl vychován v prostředí věrnému tradicím. Pevné pouto k místu bylo vždy jedním z hlavních znaků odrážejícím se v kolekcích Tombolini. Toto pouto se odráží i v nové vůni určené pro muže Zero Gravity. Padesát let práce a historie – známá značka odhaluje svoje prastaré kořeny a oslavuje eleganci a ušlechtilost typickou pro její kolekce. Vůně Zero Gravity, jejíž 100 ml bude k dispozici za 2 900 Kč v pražském butiku, kombinuje silné tóny olivovníku spolu s hlohem a šeříkem. Za nimi se skrývají tóny zelených listů fialky, konopí a lnu. Svěží, mladistvá a inovativní – vůně má nespočet interpretací. Flakon je ozdoben uzávěrem ze dřeva z oblasti Urbisaglia, které symbolizuje kořeny značky Tombolini spjaté se svým krajem, deklarující to pravé „Made in Italy“. Vůně byla vyrobena v limitované edici 933 kusů v luxusní modré krabičce vyložené saténem. Unikátnost každé vůně je zdůrazněna gravírováním na uzávěru s číslem vyrobeného kusu.

Složení vůně:

Hlava: konopí, len, šeřík

Srdce: fialka, hloh, kadidlo, černý pepř

Základ: olivovník, pižmo, růžové dřevo, kadidlo

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.