Sociální sítě
Nahoru

Multibrandový butik přináší dosud neobjevené luxusní značky

Dnes již na našem trhu najdeme módní značky, pro které je příznačná kvalita a skvělý design. Nový multibrandový módní butik však přichází ještě s něčím navíc. Butik, který našel své sídlo v Havířské ulici na Praze 1, nabízí zákazníkům hned pět kvalitních módních značek najednou. Kromě Cromia, Tosca Blu, Braccialini zde najdete i nadčasovou kolekci jedné z nejlepších italských značek Alberto Guardiani. Velkým překvapením je pak srbská značka The Manual Company, jejíž výrobky vynikají precizní rukodělnou prací. Speciální záležitostí je nabídka Alberto Guardiani pro muže, která by se dala jednoduše popsat jako spojení tradice a budoucnosti, klasické elegance a nadčasovosti. Pro nadcházející sezonu 2014/2015 je připravena futuristická kolekce bot, která spojením inovativních materiálů s tradiční kůží a řemeslné zručnosti dohromady tvoří jedinečný design. Srbskou značku The Manual Company, která se specializuje na cestovní tašky, pánské aktovky, batohy i dámské tašky, je možné koupit pouze v multibrandovém butiku. Pro tuto značku je typické kvalitní ruční zpracování se zaměřením na detail a přírodní materiál, kde většina produktů je z hovězí kůže.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.