Sociální sítě
Nahoru

Ford Kuga nyní ještě výhodnější – kupte ho i svým dětem

S pomalu končícím létem přichází český Ford se skvělou nabídkou pro letošní podzim, kterou je speciální limitovaný akční model oblíbeného SUV Ford Kuga s názvem „Ford Kuga Trend Edition“. Proti klasické výbavě Trend nabízí Kuga Trend Edition zákazníkům hned dvě výhody. První je snížení základní ceny o téměř 78 000 Kč (což například u modelu 4×2 s motorem 1.6 EcoBoost (150 k) znamená cenu 529 990 Kč místo původních 607 940 Kč). Druhou výhodou je pak několik důležitých prvků výbavy na přání, za které zákazník nezaplatí ani korunu. Sem patří zejména automatická dvouzónová klimatizace, příplatkový lak a sady Style Plus, Winter, City a Audio 3 obsahující mimo jiné stereorádio s CD, dálkovým i hlasovým ovládáním a komunikačním systémem SYNC, kola z lehkých slitin, vyhřívaná sedadla, parkovací asistent – a mnoho dalších užitečných prvků výbavy znatelně umocňujících komfortní a pohodlnou jízdu. Výhoda číslo dvě tak pro zákazníka znamená dalších 75 000 ušetřených korun. Celková úspora tedy u zmíněného modelu činí 152 950 Kč. Ford Kuga Trend Edition je k dispozici ještě ve dvou dalších variantách, a sice s pohonem 4×2 a motorem 2.0 Duratorq TDCi (140 k) za 579 990 Kč, ale i s pohonem 4×4 a motorem 2.0 Duratorq TDCi (140 k) s cenou 619 990 Kč. V tomto případě je cenové zvýhodnění pro zákazníka neuvěřitelných 164 950 Kč. Ford Kuga Trend Edition je již nyní k dispozici u autorizovaných prodejců českého Fordu a nabídka, která je limitována a je možno ji propojit se značkovým financováním od společnosti FCE Credit, s.r.o., platí do vyprodání zásob.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.