Sociální sítě
Nahoru

BR126 Sport inspirované letectvím

Značka Bell & Ross, s butikem na Staroměstském náměstí, se kromě špičkové kvality proslavila tím, že pro své modely hodinek hledá inspiraci ve vojenském letectví. Tyto kolekce tak krásně vykreslují mimořádnou spojitost mezi historickým vývojem letectví a hodinářství, kde v obou případech záleží především na přesnosti a měření času. BR 126 Sport Heritage GMT & Flyback je inspirován hodinkami, které používali civilní piloti v šedesátých letech. I při použití té nejmodernější techniky v měření času, si model stále zachovává autentický dobový vzhled. Má pozlacené číslice a hodinové indexy, ocelové pouzdro a kožený pásek. Chronograf, navržený v souladu s profesionálními požadavky, je vybaven funkcí flyback, která poskytuje okamžitý restart měření času a také funkce GMT, která umožňuje zobrazení druhého časového pásma ve 24hodinovém formátu. BR 126 Sport Heritage GMT & Flyback, za 170 500 Kč, je tak ideálním nástrojem pro piloty a cestovatele, ale i unikátním kouskem pro mnohé sběratele. Hodinky z limitované edice čítající pouhých 500 kusů si můžete pořídit již nyní v pražském butiku Bell & Ross.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.