Sociální sítě
Nahoru

Baldinini ve znamení moderní image i pohodlí

Zimní kolekce bot Baldinini 2014 – 2015 přináší pohodlí, moderní image i teplo všem bez rozdílu. Ať už jste vyznavačem elegance, nebo si v zimě potrpíte na pohodlí klasických huculí, v letošní zimní kolekci Baldinini si vyberete. Vyšší natahovací „sněhule“ bez šněrování a nižší se šněrováním přichází v trendy vínové, modré a luxusní zlaté. Samozřejmostí je jemný kožíšek, precizní stehování, robusní profilovaná podrážka a tradiční důraz na kvalitu všech použitých materiálů. Elegantní a sofistikované modely dámských bot přichází v sytě modré, fialové a decentní vínové. Ozdobeny důmyslnými kovovými prvky, barevně ladícím kožíškem a jemným stehováním jsou decentním a propracovaným doplňkem každého business outfitu. Jejich velkou předností je, že v těchto botech se opravdu budete cítit velmi komfortně.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.