Sociální sítě
Nahoru

Beata Rajská navrhla a vyrobí limitovanou edici kabelek ke každé vile Diamantica

Dámy, které se stanou novými majitelkami jednotlivých vil Diamantica v pražském Prokopském údolí, současně získají jedinečný módní doplněk – kabelku individuálně navrženou a vyrobenou Beatou Rajskou ke každému z domů. Projekt sofistikovaného, luxusního bydlení v podobě pěti mimořádných nemovitostí, umístěných na ojedinělé parcele, realizuje developer projektu – společnost JRD. Generálním partnerem projektu je realitní společnost Asten Property. Právě řídící partner Asten Property, Vladan Hájek, přivedl k projektu módní návrhářku Beatu Rajskou. Tu okouzlila lokalita, design i splynutí projektu s okolní přírodou a zrodil se nápad, jak propojit výjimečný projekt s designérským „šperkem“ nesoucí jedinečný rukopis české módní legendy.

Paní Beata dále vysvětluje a poodhaluje neobvyklé spojení módy a architektury: „Chtěla jsem vytvořit doplněk ženy, který jí bude připomínat šťastný okamžik, kdy si s partnerem vilu koupili, zabydleli se a strávili v ní první noc. Vznikne tak pouhých pět kabelek, na něž použiji kombinaci hadí a nejjemnější šedé kůže s prošíváním symbolizujícím diamant. Kabelky budou vybaveny mnoha funkčními prvky a samozřejmě také jmenovkou paní domu. Protože sdílená radost je radostí dvojnásobnou, velmi se těším na okamžik, kdy budu mít příležitost kabelky osobně předat novým majitelkám.“

Slavnostní odhalení ručně kresleného návrhu řady kabelek proběhlo v rámci programu setkání developera s potenciálními zájemci o vily Diamantica, které se v minulém týdnu uskutečnilo v Prokopském údolí, přímo na místě realizace projektu. Zájemci si detailně prohlédli první z pěti staveb, která je momentálně ve fázi finálního dokončování, i pozemky určené pro výstavbu dalších čtyřech vil. Vychutnali si občerstvení a prožili kouzlo genia loci při západu slunce za doprovodu hudby.

Více informací poskytne info@astenproperty.com

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.