Sociální sítě
Nahoru

Iggy Pop navrhl The Flash Collection pro Sailor Jerry

Iggy Pop, ikona punku a rock’n‘rollu, společně s rumem Sailor Jerry vytvořili zcela exkluzivní módní kolekci. Design a provedení tohoto jedinečného počinu byl inspirován výtvory tatéra Normana Collinse, který je lépe znám pod svým pseudonymem Sailor Jerry. Jedná se o speciální limitovanou edici pánské džínové vesty, koženého opasku a nášivek, která bude k prodeji na konci října 2014. Značka Sailor Jerry Clothing, která existuje od roku 1999, pokračuje v nově zavedené tradici a stejně jako v loňském roce vytvořila kolekci oblečení ve spolupráci s umělcem, který ctí ducha Sailora Jerryho. V roce 2013 tato značka poprvé uvedla na trh The Flash Collection, limitovanou kolekci oblečení ve spolupráci s baskytaristou punk rockových The Clash Paulem Simonem. Tentokrát si značka Sailor Jerry Clothing zvolila jako svou ikonu Jamese Newella Osterberga, známého jako Iggy Pop. Ten propojil tradiční a osobité motivy Sailora Jerryho se svým životním postojem jednoho ze zakladatelů punku. Z této spolupráce vzešly tři limitované položky, a to kultovní džínová vesta, ručně vyrobený kožený opasek a vyšívané nášivky. Sám Iggy Pop se k tomuto počinu vyjádřil takto: „Když mě požádali, abych se podílel na letošní The Flash Collection, neváhal jsem ani minutu. Miluji tetování s motivem krásných holek a ta od Sailora Jerryho nemají konkurenci. Možnost oživit jeho motivy v limitované kolekci oblečení jsem si nemohl nechat ujít“.

Výtvor Iggyho Popa bude k prodeji od 21. října 2014 v několika málo obchodech po celém světě a na internetových stránkách www.sailorjerryclothing.com. Pro fanoušky tetování a punku bylo vyprodukováno pouze 50 kusů pánské džínové vesty s podpisem Iggyho Popa a 100 kusů kožených opasků s ručně vyrobenou sponou. Nášivky, které budou k dispozici v balení po šesti kusech s různými motivy, byly dokonce zhotoveny manuálně na stroji ze 40. let minulého století.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.