Sociální sítě
Nahoru

Top tři vůně pro podzimní svádění

Máte problém naplnit dlouhé a chladné podzimní večery? Kombinace jedné z těchto tří vůní a krajkového prádla vás tohoto typu starostí zbaví. Představujeme tři nejsmyslnější luxusní esence pro letošní podzim, vybírali jsme pro vás ze žhavých novinek i z kousků, které jsou na pultech už pár měsíců. Držte se zlatého pravidla svádění a použijte je všude tam, kde chcete být zasypána polibky …

EDITION-OR_EDP-60ml_BOTTLE_HDFirst Edition Or

Van Cleef & Arpels

Na začátku příjemně optimistická, možná až částečně svěží, ale přitom výrazně sladce ženská vůně překypuje čínským jasmínem, konvalinkou a růží. Zní to jako jednoduchá kompozice, ale má instantní moc naladit vás do role neodolatelné sebejisté bohyně. Otevírá se pikantně citrusovým bergamotem doprovázeným malinami a use­dá na odlehčeném základu ze světlé­ho dřeva a bílého pižma s kapkou medu. Znalcům jistě neunikne skutečnost, že ačkoliv je First Edition Or novinkou, jedná se o moderní interpretaci tradiční First z roku 1976, jíž se šperkařská značka uvedla do světa parfémů.

2199 Kč za 60 ml EdP

immortal-beloved-flaconImmortal Beloved

YS Uzac

Švýcarského mistra vonných klenotů haute parfumerie YS Uzac milujeme a příchod dalšího exponátu na český trh tak bouřlivě vítáme. A je vážně o co stát. Orientální mámení opulent­ní sladkosti šťavnatých švestek, mísící se se zastřenou vůní levandule a slaměnky koření čerstvě mletý pepř – přesně to vás bude provázet dlouhé hodiny po aplikaci Immortal Beloved. Celé tohle intenzivní drama s podtóny erotického dusna se odehrává na pozadí živočišnosti ztělesněné vydělávanou kůží a hřejivou vzácnou ambrou. Kompozice, která přímo vyzývá k tomu, aby byla slíbána z kůže. Nesmrtelný příběh lásky může začít…

4400 Kč za 100 ml EdP, k dostání exkluzivně v parfumériích Fann

aedes-de-venustas-iris-nazarena (1)Iris Nazarena

Aedes de Venustas

Strhující temnota, jejíž hloub­ky se nebudete moci nabažit. Flakon z dílny newyorské parfémové niché ikony Aedes de Venustas ukrývá snad přímo esenci vášně. Každopádně ucítíte osudové kadidlo, jak se v drama­tickém souboji síly proplétá s hřejivou a svůdnou kůží, aby nakonec jejich spojení hříšně završil na pudrovém podkladu medově sladký, ale sofistikova­ný kosatec. Máte pocit, že to snad ani není o parfému? Zní to sexy a je to sexy. Iris Nazarena není novinka, rozhodně patří mezi základní zbraně femme fatale.

5700 Kč za 100 ml EdP

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.