Sociální sítě
Nahoru

Dámy, dbejte na své ruce

Dokonale upravené a opečované nehty jsou vizitkou každé moderní ženy. Udržet si bezchybnou manikúru bývá někdy poměrně náročné, ruce jsou vystaveny změnám teplot, chladu, častému mytí, o domácích pracích nemluvě. S novinkami péče o nehty Marionnaud je cesta za perfektní manikúrou mnohem snazší. Čtyři pomocníci zahrnují balzám na nehty a kůžičku kolem nehtů, urychlovač schnutí laků na nehty, speciální bázi a bílý fix na francouzskou manikúru. Všechny novinky jsou k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud. K tomu, aby byly naše nehty krásně zdravé a netřepily se, je potřeba nejen vyvážená strava, ale také pravidelná péče. Nevhodné pilování může být například jednou z příčin třepení nehtů, časté mytí vysušuje pokožku kolem nehtů a takový domácí úklid bez gumových rukavic umí nadělat paseku nejen na nehtech, ale i pokožce rukou. Základem je častá hydratace a pro dokonalý vzhled i kvalitně a precizně provedená manikúra. Čtyři novinky sítě parfumerie Marionnaud pro péči i úpravu nehtů se postarají o to, aby vaše manikúra byla bez jediné chybičky!

MARIONNAUD NAILS & CUTICLES NOURISHING BALM

Bohatý, krémový balzám na nehty a kůžičku okolo nehtů hydratuje, vyživuje a pečuje o nehty i jejich okolí. Má příjemnou, nelepivou texturu, dobře se vstřebává a nádherně voní po pomerančových květech. Bambucké máslo se postará o hloubkovou výživu a zjemnění kůžičky kolem nehtů a zároveň posílí nehty. Ruce a nehty budou vypadat svěžeji, zdravěji. Balzám je vhodný ke každodenní péči během dne, ideální je však provést masáž večer, před spaním a nechat balzám působit přes noc.

MARIONNAUD NAIL PERFECTING LACQUER

Speciální lak na nehty posílí nehet a vyzdvihne jeho přirozený půvab pomocí lesku a optického efektu světlejšího konce. Pomáhá ukrýt nedokonalosti nehtu, vytváří dojem dokonalé francouzské manikúry. Díky širokému štětečku se snadno nanáší a vydrží na nehtu až po dobu pěti dní, aniž by se olupoval. Vhodné zejména pro ženy, které preferují přirozený vzhled nehtů.

MARIONNAUD FRENCH MANICURE PEN

Bílý lak ve speciálním snadném aplikátoru v podobě fixy – pera snadno a precizně vyčaruje dokonalou francouzskou manikúru. Díky svému praktickému balení vhodné i cesty, kde na zdlouhavou úpravu nehtů často nemáme čas. Velmi snadno se aplikuje, vydrží až pět dní. Ideální v kombinaci s vrchním lakem Marionnaud Nail Perfecting Lacquer. Vhodný pro všechny ženy, které touží po dokonalé manikúře snadno a rychle.

MARIONNAUD ONE MINUTE NAIL DRYER

Šikovný pomocník, který okamžitě zafixuje lak, ochrání ho před olupováním a zajistí rychlé zaschnutí laku. Stačí jen nanést na každý nalakovaný nehet kapku a je hotovo. Kromě „upevnění“ laku na nehty dodá nehtům krásný lesk a ochranný film.

ČTYŘI NOVÉ ODSTÍNY LAKŮ NA NEHTY MARIONNAUD

Čtyři nové odstíny laků na nehty jsou doplněním stávající škály barev. Jedná se o odstíny, které jsou v nabídce celoročně. Něžná tyrkysová Idyllic green dodá jemný nádech atypické modrozelené barvy, třpytivá Darling green je vhodná pro hravé ženy, pískově zlatá Splendour gold ocení všechny milovnice decentních odstínů a královská modř Captivating blue nadchne všechny vyznavače neotřelých barev. Laky na nehty Marionnaud se výborně nanášejí díky plochému štětečku, dlouho vydrží na nehtech a mají plné, syté barvy.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.