Sociální sítě
Nahoru

Láhve Jack Daniel´s, které se před svátky hodí

Přemýšlíte, co pořídit pod stromeček a jak potěšit své přátele v předvánočním shonu? Jack Daniel´s opět s výběrem těch nejlepších vánočních dárků pomůže. Legendární whiskey totiž letos opět přichází s vánočními baleními těch nejoblíbenějších variant Jack Daniel´s. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost klasice v železné dóze Jack Daniel´s Old Number 7 nebo medovému Jack Daniel´s Tennessee Honey, který ocení i ženy. Jack Daniel’s Black Label Tennessee Whiskey, známá také jako Old Number 7, je jednou z nejprodávanějších whiskey na světě, přičemž u nás je dostupná s cenovkou 739 Kč. Vychází z tradiční, více než sto let staré receptury, která zajišťuje, že je Jack stále takový, jaký ho máte rádi. Vánoční dárkové balení je doplněno dvěma originálními skleničkami. Je ideálním překvapením pro muže, kteří vědí jak chutná život. Jack Daniel’s Tennessee Honey, za pouhých 699 Kč, je ztělesněním jemnosti. Nejmladší přírůstek Jackovy rodiny je vystavěn na základu klasické whiskey Old Number 7, která je obohacena o medovou chuť. Tennessee Honey rozšiřuje klasickou whiskey o zcela nové chuťové odstíny s dozvuky skořice a ořechu, barvě přidává zlatavý nádech a jiskru. Skvělý dárek pro milovníky jemnějších chutí.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.