Sociální sítě
Nahoru

LotusGrill: Zimní grilování v pohodlí domova

LotusGrill je přenosný bezkouřový gril, který v Německu v roce 2012 způsobil doslova grilovací revoluci. Díky zabudovanému ventilátoru, který neustále roztápí uhlí, gril nejen že nekouří, ale také je nahřátý již během 2-3 minut a grilovací teplotu lze plynule ovládat. LotusGrill dostal za svůj design v roce 2013 cenu RedDot Design Award. Teď přichází se zimními novinkami, které potěší všechny milovníky a znalce grilovaných požitků. Hlavními novinkami pro letošní podzim a zimu jsou dvě nové limitované edice LotusGrillu v nerezovém a bílém provedení, které budou vyrobeny pouze v omezeném množství kusů. Jak nerezový, tak bílý gril má průměr roštu 32 cm, váží méně než 4 kg a standardní součástí balení je již tradičně taška na přenášení. Nerezový LotusGrill je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a dle slov výrobce je vhodný zejména pro použití na moři. Své místo si ale jistě najde i na zahradách, balkónech a terasách těch, kdo mají rádi exkluzivní zboží, kterým jistě nový nerezový LotusGrill je.

Nový bílý LotusGrill nese označení Silk White a byl vyrobený speciálně na přání obchodů s bytovými doplňky. U obou novinek je jak manipulace, tak samotné funkce totožné s jinými (barevnými) verzemi LotusGrillu – gril nekouří, je rozpálený za 2-3 minuty, na 60 min grilování spotřebuje pouze 150 g uhlí a všechny jeho nerezové části jdou bez obav mýt v myčce nádobí.

Doporučená maloobchodní cena limitované edice nerezového LotusGrillu je 5 599 Kč, nový bílý LotusGrill pak dostane s cenovku 4 999 Kč.

Kromě nové limitované edice grilů představil v Kolíně nad Rýnem LotusGrill i zcela novou skleněnou poklici (1 649 Kč). Tato speciálně vyvinutá skleněná poklice s bezpečnostním sklem promění LotusGrill ve skutečný multifunkční gril. V rukojeti je vestavěný teploměr, který snadno a přesně měří dosaženou teplotu. Grilované potraviny je možné skrz sklo pohodlně sledovat bez nutnosti poklici zvednout. S novou skleněnou poklicí je tak možné na grilu péct, restovat nebo třeba jen udržet teplotu připravovaných pokrmů. Poklice je, stejně jako samotný LotusGrill, vhodná do myčky nádobí.

Všechny novinky je možné zakoupit v síti obchodů Bauhaus nebo Hornbach.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.