Sociální sítě
Nahoru

Narciso Rodriguez a Narciso pro sebevědomé ženy

Narciso Rodriguez je Americký módní návrhář kubánského původu. Deset let od představení vůně “For Her“ měl tento návrhář touhu vytvořit zcela novou vůni se zcela novým příběhem.

Hlavní inspirací pro vytvoření této vůně čerpal Narciso (90 ml EDP: 2950 Kč), z nové vize ženskosti, oblázků posbíraných na pláži na Kypru, krystalové kostky pro design flakonu a vonného oleje s dřevitými tony Jantaru. Vůně je vytvořená podle 4 tajemství NR. Narciso vyrůstal a stále žije ve Spojených Státech Amerických. Nese jméno, které se v jeho rodině dědí z otce na syna. Je pro něj symbolem dědictví a je velice důležité nezapomenout na svůj původ. Jeho dílo je dokonalým odrazem dvojí kultury. Severní Amerika je vyjádřena pomocí hladkých linií a jeho latinskoamerický původ je vidět ve smyslnosti jeho návrhů. Jeho móda se zaměřuje na oslavu sexuality žen ve směru elegance, nikdy ne extravagance. Narciso je znám svou vášní pro ženy. Inspiruje ho dvojí vize žen. Na jedné straně to jsou ženy, se kterými vyrůstal, jeho matka, tety, pravé latinoameričanky s ohnivým charakterem a na druhé je jeho dlouholetou múzou Carolyn Bessette-Kennedy, křehká Američanka s blonďatými vlasy a bílou kůží.

Tajemství věčné ženskosti je hlavním prvkem jeho tvorby, podle kterého byla vytvořená I vůně “For Her”, kterou tím věnoval všem ženám.

Nový příběh vypráví o náhodném setkání a náhle přitažlivosti. Kdy se dva cizí lidé na sebe zadívají, jako by se zastavil čas, je to náhlá alchymie a kouzlo přitažlivosti. Muž je ženou fascinován, ohlédne se za ní a v hlavě se mu objeví otázka, jak se jmenovala? Nová vůně tohoto návrháře je květinová, dřevitá a pižmová. Srdce tvořené pižmem je podpisem všech vůní návrháře.

Květinové akordy jsou tvořené Gardenii a Bulharskou růží. Růži si vybral, protože je považována za královnu květin a je přezdívaná jako květ Afrodity, který je symbolem lásky. Gardenia je symbolem tajné lásky. V novém příběhu květiny vyjadřují moment, kdy muž ženu zahlédne.

Srdce vůně je tvořená pižmem, které je pro Narcisa typické. Na počátku vůně For her se nechal Narciso inspirovat essenciálním olejem egyptského pižma. Výrobci vůně poté hledali tóny vůní, které by se mu nejvíce podobaly. V příběhu pižmo vyjadřuje moment, kdy se zastaví čas a přichází okouzlení.

Dřevité akordy tvoří vetiver, černý a bílý cedr. Cedr je strom, který stojí hrdě a vzpřímeně a je znamením moudrosti. Černý cedr pochází z oblasti Atlas z Maroka a bílý z Virginie v USA. Vetiver je původem z Haity a je pro něj charakteristická elegance. V příběhu vyjadřují dřevité tóny moment, kdy žena zmizí a zanechá po sobě stopu omamné, nezapomenutelné vůně.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.