Sociální sítě
Nahoru

Parfémy Bogner Heritage oslavují 80 let značky

Vůně Bogner Heritage Edition for Women je společně s pánskou verzí tohoto parfému vyroben při příležitosti 80. výročí založení značky Bogner. „Nic není blíže k člověku než jeho parfém“, to jsou slova Willyho Bognera. Sportovní a působivé vůně, které jsou doplněny o řadu přírodních ingrediencí vás ohromí elegantní kompozicí s výrazným bylinným základem. Propadněte moci jemných a křehkých tónů, jež vás během zimních měsíců příjemně zahřejí.

Heritage Edition for Women (50 ml – 1 040 Kč): Hlavní složky této vůně, kterými jsou hruška, černý rybíz a červený pomeranč, jsou projevem přirozeného půvabu a elegance. Růže, frézie a ylan-ylang dodávají květinový podtext, díky němuž je vůně plná jemnosti a lehkosti. Smyslný ženský charakter a svěžest dodávají této skladbě pačuli, ambra a santalové dřevo.

Heritage Edition for Man (50 ml – 1 040 Kč): Hlavní složkou vůně Heritage Edition for Man je citron, grapefruit a rozmarýn vyjadřující svěžest a životní nadšení. Pikantní nádech dodávají parfému šalvěj a levandule v kombinaci s kašmírem, který tuto vonnou esenci dokonale zjemní. Mužský charakter propůjčuje vůni cedrové dřevo, mošus a ambra.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.