Sociální sítě
Nahoru

Restaurace Pálffy Palác má nového šéfkuchaře

Novým šéfkuchařem restaurace Pálffy Palác Club je nyní Saravanan Kandadu. Před příchodem do Pálffy působil v Sahara Café and restaurant a italské luxusní restauraci Cantinetta Fiorentina. Své profesní zkušenosti sbíral také u amerických Carnival Cruise Lines a samozřejmě ve své domovině v Indii. Tam například v hotelu Le Royal Meridian.

Osmatřicetiletý Saravanan je ženatý, má 2 děti. Kromě vysoké gastronomie se ve volných chvílích rád věnuje molekulární gastronomii.

Saravananův přínos pro Pálffy se celkově projevuje v nabídce více odlehčeného menu a odvážnější kombinací chutí. Konkrétním receptem, který, kromě jiného, restaurace doporučuje ochutnat, je například Jehněčí kotleta podávaná s tahini a salátkem z granátového jablka.

Více z rubriky Gastro

  • V Kampa Parku brzy začne sezóna polární tresky

    Od ledna do března nabízí mnoho skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v...

    Jan Pešek17.1.2019
  • The Macallan kolekce opět rekord

    Macallan vytváří neustále svými lahvemi historii prodeje whisky. A posledním prodejem kolekce čtyř lahví s názvem The Macallan Lalique Six Pillars...

    Libka Safr14.1.2019
  • Zajímavá akvizice bistra Sisters

    Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku...

    Jan Pešek11.1.2019
  • Istanbul a Benátky v jedné kapsli

    Historické kořeny prvních kaváren a vzrušujícím prostředí jejich atmosféry, to vše pocítíte při pití šálku další limitované edice Nespresso. Společnost představuje...

    Libka Safr11.1.2019
  • Český Ginza Gin: Vzpomínka na cestu do Japonska

    Nový český gin odkazuje svou chutí na zemi vycházejícího slunce. Za jeho originální chutí mísící jalovec s překvapivými tóny citrusu yuzu...

    Jan Lidmaňský18.12.2018
  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.