Sociální sítě
Nahoru

Čokoládová maska Inlight

Vyzkoušejte luxusní kakaovou masku, která doslova vybízí k nakousnutí, dopřejte pleti a Vašim smyslům sladký pamlsek. Bio čokoládová maska patří pro svojí lahodnou vůni i okamžitou účinnost k nejoblíbenějším výrobkům britské značky Inlight, jediné 100% přírodní kosmetiky ve 100% biokvalitě na trhu v ČR. Obsahuje více než 300 různých blahodárných látek, které budou vaši pokožku hýčkat. Čokoládová maska Inlight, s cenou 1 465 Kč za 50 ml, je vyrobena z bio kakaových bobů, které skvěle působí proti projevům stárnutí, z plátků růže, jež mám zpevňující účinky a ze směsi mnoha dalších léčivých bylin. V harmonické bázi olejů lisovaných za studena je zastoupen například kokosový olej, který hloubkové čistí pleť, pomerančový olej s intenzivními protizánětlivými účinky, arganový olej, který pleť zklidní, zregeneruje a vyživí a další. Jemňoučký pudr z plodů baobabu, superpotraviny 21. století s nejvyšším obsahem antioxidantů, podporuje detoxikaci pokožky a působí zároveň jako šetrný peeling, který odstraní odumřelé buňky a povrchové nečistoty. Pleť se dokonale pročistí, dostane intenzivní výživu a viditelně se vypne. Úžasné výsledky jsou zřejmé na první pohled ihned po první aplikaci.

Autor receptury, doktor Spiezia říká: „Čokoláda obsahuje lipid anandamid, známý také jako čokoládový amfetamin, který má schopnost zlepšit náladu a tlumit depresi.“. Tuto porci čokolády si mohou ženy dopřávat pravidelně, do sytosti a hlavně bez výčitek. Do rituální péče čokoládové masky Inlight se doslova zamilují.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.