Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Les Bémonts 130th Anniversary stále k dostání

Nezávislá rodinná společnost Edox si letos připomíná 130 let uběhnuvších od svého vzniku. Při této příležitosti uvedla na trh příznačně 130 exemplářů hodinek Les Bémonts Limited Edition 130th Anniversary s individuálním číslováním od 001 do 130. Důležitá skutečnost je tak, že je lze pořídit i v Čechách. Portálu iLuxus.cz se podařilo vypátrat, že číslo 28 je v současné době k dispozici v Hodinářství a zlatnictví Tovys v Jihlavě a čísla 95 a 121 na prodejně May Dream Luxury Jewellery v Karlových Varech, v Lázeňské ulici. Hodinky, jejichž kompletní kalendář tvořený zobrazením data, jména dne a měsíce navíc doplňuje indikátor fází Měsíce, respektive jeho cyklů. Tyto sběrateli značky vyhledávané oblekové hodinky jsou dodávány ve speciální dřevěné dárkové kazetě a stejně jako všechny výroční modely značky Edox, je i tento model překrásně zpracován a na jeho dýnku je speciální gravírování připomínající 130. výročí společnosti. Hodinky Les Bémonts Limited Edition, prodávané za 64 400 Kč, jsou stvořeny s obrovskou vášní, která je po celá léta charakteristická pro tuto hodinářskou společnost. Od jejího založení, kdy nadaný hodinář Christian Ruefli-Flury daroval svojí ženě Paulině k 25. narozeninám překrásný a originální dárek – kapesní hodinky, které také sám sestrojil – je celá historie značky věcí srdce. Zasažená tímto dárkem až do hloubky duše, ona sama trvala na tom, aby se její muž pustil do vlastního podnikání.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.