Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá péče v kadeřnickém salonu NIKOLAMELITA

Zdravé a krásné vlasy nejsou samozřejmostí, naopak je potřeba pravidelné péče odborníků, kteří se o ně postarají s maximální důkladností. Kadeřnický salon NIKOLAMELITA nabízí služby na profesionální úrovni, které ocení zejména náročná klientela. Na základě mezinárodních dlouholetých zkušeností a odborných výzkumů rozdělují svou nabídku do 4 hlavních zón, a díky tomu vám tak dokáží poradit ve všech oblastech týkajících se vlasové problematiky. Základem každého účesu je samozřejmě střih, přičemž jeho metodologie je relativně mladá a náročná oblast. Toho jsou si v salonu plně vědomi, proto se rozhodli učit od těch nejúspěšnějších kadeřníků, kteří jim postupem času předali své znalosti týkající se nejrůznějších technik střihu. Po letech důkladného studování dokázalo studio NIKOLAMELITA vyvinout vlastní přístup a metodu stříhání a dnes pořádá nespočet školení a workshopů po celé České republice i v zahraničí. Neméně důležitá je pak barva a samotný proces jejího nanášení. V barvách, které používají, se nachází regenerační složky, které využívají oxidaci a během barvení se usazují ve vlasovém těle. Výsledkem jsou pevné a lesklé vlasy, kterým je dodána plnost a především hebkost. Ti, kteří se obávají dlouhodobé změny barvy svých vlasů, mohou využít barvicích krémů nebo přelivu na bázi bylinných složek, který profesionálové ze salonu používají při přípravách modelek na přehlídkách či při točení reklamních klipů. Novinkou jsou pak barvy a přelivy bez amoniaku, parabenu a s arganovým olejem. Podstatou kvalitních vlasů je přitom pokožka hlavy a vy tak se správnými produkty a péčí, která je vám zde dopřána, můžete vyřešit problém s mastnými nebo suchými vlasy či s jejich vypadáváním. V kadeřnictví NIKOLAMELITA dbají na to, aby odpověď na tyto potíže přišla včas a váš účes i přes používání specifických šamponů a toniků netrpěl. A to nejlepší nakonec. Přidanou hodnotou salonu jsou vlasové lázně a vlasové procedury, které jsou prováděny na speciálním masážním kadeřnickém křesle. Relaxujte, zatímco jsou vaše vlasy a pokožka dokonale hydratovány, posilovány a regenerovány. Využít můžete také kúru pro návrat intenzivního lesku či získání maximálního objemu.

Na jednom místě tak najdete odborníky, kteří do své práce vnášejí kreativitu a vášeň a také příjemné prostředí, v němž alespoň na chvíli zapomenete na okolní svět.

Kadeřnický salon NIKOLAMELITA

Národní 28, Praha 1

www.nikolamelita.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.