Sociální sítě
Nahoru

Lenovo Vibe X2: vyjádřete svůj styl

Společnost Lenovo představila žhavou novinku v kategorii chytrých telefonů – Lenovo Vibe X2. Díky svému designu složenému z více vrstev, nejnovějšímu osmijádrovému procesoru MediaTek a inovativnímu příslušenství Vibe Xtensions je tento smartphone unikátním zařízením, které dokáže vyjádřit styl svých uživatelů a zároveň uspokojí jejich potřeby na výkonný telefon. Lenovo Vibe X2 vyniká svým nezaměnitelným vzhledem. Design telefonu je tvořen třemi vrstvami v různých barevných tónech, přitom je tenký necelých 7,3 mm. Vybaven je operačním systémem Android KitKat v4.4 a poháněn novým procesorem MediaTek MT6595 True8Core, který nabízí vysoký výkon a úsporu energie zároveň. Díky tomu se zvyšuje výdrž baterie při přehrávání videa, hraní her a pořizování fotografií. Kombinace procesoru a 5palcového Full HD displeje se širokým pozorovacím úhlem zaručuje zcela bezproblémové používání aplikací, fotografování a dalších činností.

Lenovo Vibe X2 skrývá dva pokročilé fotoaparáty vybavené několika režimy fotografování a funkcemi pro zkrášlování. Tato technologie umožňuje uživatelům zachytit ostré a živé fotografie a video, kdykoliv přijde ten správný okamžik. Uživatelé Vibe X2 mohou bez námahy pořizovat selfies díky 5Mpx širokoúhlému přednímu fotoaparátu, který je vybaven ovládáním automatické závěrky pomocí gest. Ta aktivují objektiv například mrknutím oka nebo úsměvem. 13Mpx zadní fotoaparát s automatickým ostřením je dodáván s čidlem zadního osvětlení a LED bleskem pro produkci ostrých a brilantních snímků. S 32 GB interní paměti budou uživatelé mít vždy dostatek místa pro uložení svého digitálního obsahu. Pro další přizpůsobení a posílení mobilního zážitku představuje Lenovo dvojici nového inovativního příslušenství známého jako Vibe Xtensions: Vibe X2 Baterie a Vibe X2 Reproduktor. Tyto doplňky přidávají čtvrtou vrstvu ke konstrukci Vibe X2, okamžitě prodlužují životnost baterie a zajišťují kvalitní zvuk. Ultra tenká X2 Baterie (5,1 mm) prokazuje dvojí službu tím, že chrání telefon a zároveň prodlužuje výdrž jeho baterie až o 75 procent. X2 Reproduktor slouží k zesílení zvuku telefonu při poslechu hudby a sledování filmů a je dodáván s praktickým stojánkem pro handsfree použití a vestavěným mikrofonem pro skupinové konferenční hovory.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.