Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice šampaňského Moët & Chandon Rosé Impérial

Zastavte se na malou chvíli a vychutnejte si jiskřivou energii, která proudí mezi vámi a vašimi nejmilejšími. Oslavte toto nádherné pouto spolu s limitovanou edicí růžového šampaňského, kterou značka Moët & Chandon představuje speciálně při příležitosti Dne svatého Valentýna. Ať už v tento krásný svátek nebo kdykoliv jindy, šampaňské Moët & Chandon je vždy ideální volbou pro všechny nezapomenutelné chvíle. Šampaňské Moët Rosé Impérial je nabité spontánním a jiskřivým duchem a dokonale ztělesňuje podstatu domu Moët & Chandon. Vyniká čirou ovocností, smyslnou chutí a elegantní vyzrálostí. Zářivě růžová barva s jantarovými odlesky uvolňuje uhrančivé aroma: živý a intenzivní buket červených plodů (divoké jahody, maliny a višně), květinové tóny růže, a lehce pikantní nádech. Moët Rosé Impérial expresivně kombinuje intenzitu a poddajnost: šťavnatou a vytrvalou sílu rudých plodů, korpulenci a pevnost broskve a jemný tón mentolu plný svěžesti.

Šampaňské Moët Rosé Impérial je bytostným ztělesněním stylu Moët & Chandon, který tvoří nezapomenutelnou atmosféru za každých okolností. Jeho živoucí a sofistikovaná povaha z něj činí ideální doplněk pro cenné chvíle s našimi nejmilovanějšími.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.