Sociální sítě
Nahoru

Burgermánie v Tančícím domě

Oblíbený black burger má na počátku roku v nabídce restaurace Ginger & Fred silnou konkurenci. Každý víkend v období od 16. ledna do 13. února si tu totiž hosté mohou vybírat hned ze sedmi různých druhů burgerů, a to včetně jedné sladké variace!

Restaurace Ginger & Fred, jež je situována v 7. patře Tančícího domu, má již v podstatě od svého otevření v nabídce efektivní, ale také velmi chutný black burger, jenž se podává v černé pšeničné bulce spolu s černým sýrem Abondance a cibulovou marmeládou. Mezi hosty je velmi oblíbený, a tak se šéfkuchař Rudolf Doležal rozhodl na období od poloviny ledna do poloviny února nabídku burgerů rozšířit o šest dalších. Speciální víkendové menu kromě hovězího burgeru zahrnuje také burger jehněčí, kachní, zvěřinový, rybí a vepřový, každý podávaný v chuťově i barevně odlišené bulce a s typově odpovídající oblohou. Ke každému z nich hosté dostanou ještě domácí bramborové hranolky smažené v arašídovém oleji a samozřejmě také tatarskou omáčku. Přiobjednat si k nim mohou také foie gras. Hamburger si ovšem hosté restaurace Ginger & Fred mohou dát také jako dezert – je čokoládový, podává se v makronce a jako přílohu k němu dostanou jablečné hranolky a místo tatarky malinové pyré… Víkendová Burgermánie se poprvé rozpoutá 16. ledna a poslední příležitost ochutnat něco ze speciálního burgerového menu bude možné 13. února. Nabídka platí pouze o víkendech, vždy od pátečního do nedělního večera.

SPECIÁLNÍ BURGEROVÉ MENU

Black burger z hovězího žebra marinovaného v Coca-Cole s černým sýrem Abondance, cibulovou marmeládou podávaný v černé pšeničné bulce

Jehněčí burger s paprikovou piperádou, okurkovou remuládou, oreganovou majonézou podávaný v pšeničné bulce

Kachní burger s houbovým salátem a chilli majonézou podávaný v pohankové bulce

Zvěřinový burger z jeleního masa s bokem z divočáka karamelizovaným javorovým sirupem, sýrem Beaufort a petrželovou majonézou, podávaný v bulce z červené řepy

Rybí burger z tresky a sardinek v křupavém těstě s bazalkovou majonézou, rukolou a napůl sušenými rajčaty podávaný v rajčatové bulce

Vepřový burger marinovaný v mléce s domácím jelítkem, křenovou majonézou a pečenou červenou cibulí podávaný v karotkové bulce

Čokoládový burger v makronce s malinovým pyré a jablečnými hranolky

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.