Sociální sítě
Nahoru

Pánská obuv Baldinini vítá jaro s elegancí

Teplejší období roku je sice také bohaté na různé rozmary počasí jako zimní měsíce, jaro a léto nám ale dopřávají mnohem více světla a s ním i tepelnou pohodu. Je přirozené, že i muži začnou v botníku pátrat po něčem méně sevřeném a vzdušném, co by jim zaručilo pohodlnou chůzi a zároveň vhodně rezonovalo s jejich osobností. Zkušení návrháři tradiční italské značky obuvi Baldinini tyto požadavky znají a dokážou je vždy s noblesou vtělit do připravované kolekce. Ta pro jaro a léto 2015 již vystartovala na svou dráhu, aby inovovala nabídku obuvi v Baldinini buticích v metropolích po celém světě včetně Prahy. Obuv prověřenou více jak sto let získávanou zkušeností mistrů italské ševcoviny můžete obdivovat, vyzkoušet a pochopitelně si také odnést domů z prodejny v Havířské 5, nebo Široké 11 na Praze 1. Nová jarně-letní pánská kolekce nezapře stálou přítomnost vždy vkusné černé barvy. Při bližším pohledu však naleznete ve tvarech působivého designu obuvi nezvyklé křivky, které proměňuje dopadající světlo. Právě jeho odlesky odkryjí moderní vzezření bot vycházející z prověřených základů výroby pohodlné a módní obuvi. Nechybí však ani další pánské barvy, především hnědá, která vždy odkazuje na působivé vyznění poctivě vycizelovaných bot z pravé a do detailu opracované kůže. Boty od Baldinini jsou zárukou stoprocentní kvality a originálního stylu. Snoubí se v nich sofistikovaný, stylový vzhled s novým sportovním šik trendem. Mužům tak dodávávají solidnost a zároveň cit pro kreativní vyznění jejich osobnosti. Jarní a letní kolekce to vše jen podtrhuje. Triumf výbušných barev a nových tvarů, který zaujal odborný tisk a získal si příznivce na nejrůznějších veletrzích a oficiálních přehlídkách včetně Milána – města, které módním trendům skutečně rozumí, konečně dorazil i do Prahy. Jediné, co je třeba, je vybrat si přesně podle svého vkusu.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.