Sociální sítě
Nahoru

Dámská letní kolekce Baldinini odtajněna

Osvěžující světlo a příjemné teplo dává rovněž vyznít barevnosti přírody. Právě to bylo inspirací návrhářům již tradiční italské značky obuvi Baldinini v nové jarně-letní kolekci, kterou u nás mohou zákaznice zakoupit v Baldinini buticích na Praze 1, v Havířské 5 nebo v Široké 11. Designéři zkušeného výrobce exkluzivní italské obuvi si dali v nové kolekci záležet především na jedinečném vzhledu, který podpoří osobitost každé majitelky páru módní obuvi. V nabídce jsou boty vskutku nevšedních odstínů barev a jejich kombinací. Oslnivost vzezření obuvi podporuje nejen spojení tlumenějšího základu zbarvení s oslnivě pastelovým, ale také v některých případech až kovový odlesk materiálu. V kolekci se také setkáváme s kombinací béžové a světlefialové, průzračně modré nebo bezové. Tvar dámské obuvi nové kolekce vychází z klasického střihu, je však v detailech jemně modifikován na temperamentní hru křivek a nejrůznějších forem. Vzdušnost a pohodlnost je samozřejmostí a je na každé ženě, v jakém stylu bude chtít v teplejších měsících svým šarmem na ulici překvapit. Zvolit může od nízkých bot až po páskové lodičky na vysokém podpatku. S nimi svou výškou drží krok i veselé tenisky, které rovněž, a v jejich případě zcela nečekaně, vyzdvihnou vždy ladnou linii dámských nohou.

Triumf výbušných barev a nových tvarů značky Baldinini už okouzlil návštěvníky několika veletrhů a zabodoval i v městě módy Miláně. Nyní se konečně odhodlal debutovat v novém katalogu a přímo i v Baldinini prodejnách v metropolích po celém světě včetně Prahy.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.