Sociální sítě
Nahoru

Cara Delevingne velvyslankyní TAG Heuer

Skate park nebo červený koberec? Tenisky nebo lodičky na jehlách? Okouzlující úsměv nebo kruté grimasy? Těžká volba, že? Chcete-li obojí a nechcete-li kompromisy, stejně jako TAG Heuer, rozhodněte se pro slečnu jménem Cara Delevingne. Momentálně nejkontroverznější osobnost a největší rebelka mezi top modelkami se stala novou tváří značky TAG Heuer. Zaplavila sociální media, je pro každou špatnost a svoboda je její druhé já. Narodila se ve znamení lva v roce 1992 v Londýně. Cara je novou královnou mediální džungle, uznávaná top modelka, „It girl“ jdoucí ve stopách Clary Bow a samozvaná mluvčí nastupující on-line generace. S obdivuhodnou jistotou proplouvá divoké vody bulváru i high-society a s grácií sobě vlastní nutí své okolí brát ji takovou, jaká je. Jsme zvyklí na stránkách časopisů a přehlídkových molech vidět perfektní modelky s dokonalým výrazem ve tváři. Cara je ale sama sebou, neposkytne nám další skvělý vystylovaný obrázek, ale mnoho svých extraordinérních, šokujících a zvláštních podob. Má odvahu jít svou vlastní neprošlapanou cestou a stejně jako lidé u TAG Heuer boří staré konvence a překračuje dané hranice s mimořádnou tvořivostí a vášní. A stejně jako tým TAG Heuer nikdy nepodlehne pod tlakem. Je perfektním zosobněním všech hodnot této švýcarské značky.

TAG Heuer přivítal Caru Delevingne do svého týmu. Party s názvem “Welcome to the TAG Heuer Family” se konala v Salle Melpomène, v nejkrásnější síni pařížské umělecké školy Ecole des Beaux Arts. Kde jinde než v Paříži v podvečer Fashion Week by se tato akce mohla konat? Naše princezna módních přehlídek měla mimořádně dobrou náladu a užívala si pozornost 150ti novinářů i VIP hostů. Výstavní síň pojmenovaná po Melpomène, řecké múze tragédie, se jako zázrakem pro tuto příležitost proměnila v antické divadlo se slavnostním nádechem červeného koberce i nečekanou návštěvou z divočiny. Cara se nenechala zastínit slávou antické můzy, ukázala svoji rozpustilou tvář a kromě ní také lva… ano, živé lvíče. Stejné zvíře má vytetované na svém ukazováčku. Lev s vlající hřívou a odvážným krokem je jejím symbolem a dokonale vystihuje její osobnost. Obecenstvo úžasem utichlo, to opravdu nikdo nečekal. Koho by napadlo přivést na přehlídkové molo šelmu? Samozřejmě, že TAG Heuer. A kdo by měl odvahu to provést? Samozřejmě, že Cara Delevingne! Jean-Claude Biver, CEO společnosti TAG Heuer a prezident finanční skupiny LVMH Watches Worldwide, srdečně přivítal Caru Delevingne do svého týmu. Při této příležitosti jí daroval hodinky TAG Heuer – chronograf z řady „Formula One“, ocelový model s detaily z černé keramiky osázený třpytivými diamanty, který perfektně pasuje k jejímu jedinečnému rock’n’rollovému stylu. “S velkým potěšením vítám Caru do naší TAG Heuer rodiny,” řekl pan Biver. “Je to opravdu velmi slavnostní okamžik. Rodina TAG Heuer není jen heslo, je to tým opravdových lidí s pravým týmovým duchem. Potřebovali jsme někoho neposlušného a přitom elegantního jako je Cara, aby nám ukázal odvážnou a drzou cestu k dnešní mládeži. Díky, že ses přidala k našemu týmu, Caro, a vítej na palubě!

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.