Sociální sítě
Nahoru

Michal Hromas – nová kuchařská hvězda Miele

V showroomech Miele v Praze a Brně pravidelně probíhají kurzy vaření, předváděcí vaření či večery á la carte, na nichž se mohou zájemci přesvědčit o kvalitách a nejrůznějších možnostech využití kuchyňských spotřebičů Miele, naučí se vařit zajímavé pokrmy nebo si jen mohou vychutnat gastronomické zážitky v příjemných prostorách showroomů Miele.

V poslední době se v Praze můžete setkat s novou kuchařskou hvězdou – Michalem Hromasem. Michal se specializuje na etnickou kuchyni (kuchyně Balkánu, Středního východu, Středomoří, Itálie nebo Ruska) a je skutečným specialistou na dnes tolik populární domácí chléb a další pečivo.

Své zkušenosti získával Michal Hromas v mnoha prestižních restauracích, jako je např. Plzeňská restaurace Obecního domu, Dům vína U Závoje, Dahab Mezze, Borgo Agnese a mnoho jiných. Podílel se mj. také na koncepci a struktuře gastronomie řetězce Mammacoffee. Tento prezentační kurz je určen všem, kteří mají zájem seznámit se s přednostmi domácích přístrojů Miele. Pokud zvažujete zakoupení přístrojů nebo jen chcete vědět, jak fungují a co dokáží, je tento kurz přímo pro Vás. Předvedeme Vám parní a pečicí trouby i přednosti kombinované parní trouby. Zaměříme se na jednoduchost, rychlost a správnou přípravu pokrmů v přístrojích Miele. Přesvědčíte se nejen o snadnosti ovládání a propracovanosti provozních způsobů, ale i o jednoduché přípravě a výtečné chuti pokrmů z našich přístrojů. Na vlastní chuťové buňky poznáte výjimečnost vaření surovin v páře, které je v současné době velmi moderní a především zdravé.

Příští předváděcí vaření pod vedením Michala Hromase se uskuteční ve čtvrtek 29. ledna 2015 od 18.00 hodin v showroomu Miele (Ke Štvanici 3, Praha 8).

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.