Sociální sítě
Nahoru

Hydratační krémem Bodycare continuous hydration 24H značky Annayake

Bezchybně hydratovaná pokožka je prvním předpokladem pro krásný vzhled Vašeho těla, proto Annayake přichází s novým extra hydratačním tělovým krémem Bodycare continuous hydration 24H, který osvěžuje pokožku a dodá ji, jak již název napovídá, celodenní non-stop hydrataci. Obsahuje kyselinu hyaluronovou známou pro své hydratační účinky a výtažky z granátového jablka, které chrání vodu v buňkách a podporují její cirkulaci, čímž vytváří zdravou a dlouhotrvající hydrataci pokožky. Hydratační elixír je dokonalý také díky aktivní složce Lipomoist, jež je složená z výtažků z mořských řas, která hydratuje a chrání pokožku před nepříznivými vlivy. Textura tělového krému je návyková – je velmi jemná a nemastná, okamžitě se vstřebá do pokožky, proto se tak nemusíte obávat, že byste byla po použití jakkoliv limitována. Pokožka bude dlouhodobě hydratovaná, jemná a chráněná.

Použití: Ráno a večer vmasírujte hydratační krém do celého těla. Produkty Annayake jsou k zakoupení exkluzivně v salónu a butiku L´Eclat, Bílkova 16, Praha 1.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.