Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá péče o pleť od značky Jeunesse

Čas letí a bohužel, my ženy stárneme s ním. Díky bohu však na trhu existuje řada kosmetických produktů, které nám pomáhají s každodenním bojem proti nedokonalostem pleti. Jenže… Ne všechny fungují a některé nám naopak dokáží ublížit. My pro vás však objevili úspěšnou značku Jeunesse, která se co nevidět chystá expandovat také na český trh! Na základě průlomových vědeckých poznatků tak vznikají výrobky, které udržují naši pleť krásnou, pružnou a v neposlední řadě mladistvou. Značka Jeunesse se soustředí nejen na povrchovou část pokožky, ale díky potravinovým doplňkům cílí také do hloubky. Tabletky zpomalují symptomy předčasného stárnutí a dodávají našemu tělu potřebné vitamíny a minerály. Kromě potravinových doplňků můžete vyzkoušet řadu pečujících krémů, jako je např. buněčné obnovující sérum s hedvábnou konzistencí, které má ten nejvyšší komplex růstového faktoru k podpoře buněčné obnovy. Za pár týdnů pravidelného používání můžete sama pozorovat výrazný omlazující efekt. Jeho účinky podpořte denním hydratačním krémem obsahujícím výtažky z jablek, čočky a melounu, které dodají pleti hydrataci a extrakty z červených a zelených mořských řas, napomáhajících k její elasticitě.

Dopřejte si kvalitní péči nejen ve dne. Zdokonalený hydratační noční krém pracuje na napravování poškozené pleti, zatímco vy klidně spíte. Díky vitamínům a antioxidantům chrání buněčné membrány proti volným radikálům a obnovou kmenových buněk výrazně omlazuje vaši pokožku. Pro dosažení maximální detoxikace používejte čistící omlazující regenerační přípravek, jehož složení je speciálně vytvořeno pro zachování výživy a vlhkosti. Abyste redukovala jemné vrásky a linky, vsaďte na liftingovou masku, která v sobě kombinuje přirozenou sílu kořenů rostlin tara a čekanky. Vaše pokožka se okamžitě zpevní a dokonale hydratuje a vy po jejím nanesení přímo cítíte, jak do sebe vstřebává veškeré potřebné minerály.

Díky kosmetické značce Jeunesse se vám otevírá nepřeberné množství možností, kterými celému svému tělu dodáte přesně to, co potřebuje.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.