Sociální sítě
Nahoru

Pentahotel Prague se stal oficiálním hotelem České Miss 2015

Pentahotel Prague uzavřel partnerství s jedinou českou soutěží krásy Česká Miss a stal se tak oficiálním hotelem tohoto prestižního klání. Partnerství zahrnuje mimo jiné poskytnutí zázemí a ubytování finalistkám po dobu závěrečného soustředení a během posledního týdne před samotným finále, které proběhne 28. března 2015. Kromě ubytování dívky v moderních designových prostorách absolvují celou řadu workshopů, které je připraví nejen na jejich vystoupení během finálového večera, ale i na další společenské události. Naposledy zde proběhl například workshop s hercem Miroslavem Etzlerem, se kterým desítka finalistek soutěže České Miss absolvovala hlasovou průpravu a kurz herectví.

Pentahotel Prague byl otevřen v září 2013. Designový interiér je dílem světově uznávaného italského architekta a designéra Mattea Thuna, který vtiskl hotelu jedinečnou klubovou atmosféru. Jedinečné a přátelské prostředí pentahotelu Prague je vhodným místem jak pro neformální setkání, tak pro obchodní návštěvy. Díky své kvalitě a nadstandardním službám získal pentahotel Prague v minulém roce několik nezávislých prestižních ocenění.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.