Sociální sítě
Nahoru

Jak voní jarní snění

Svět parfémů se k jaru probudil daleko rychleji než příroda, ale nám to vůbec nevadí. Díky náskoku mistrů vůní si už teď můžete vyzkoušet, jak bude vonět letošní jaro. Za nás je horkým favoritem na jedničku do růžové zahalená sofistikovaná Emozione. Tedy alespoň prozatím…

Creative-Still-Life-Image-Emozione-6Hoďte zimu, šeď a starosti za hlavu a nechte se strhnout esencí absolutní něžnosti jara v podání nové vůně Emozione z dílny značky Salvatore Ferragamo. Decentní kompozice se oteví­rá hladkostí stejně lákavou, jako když dlaní přejedete po čerstvé bílé bros­kvi, jež je její hlavní složkou. Narůžovělou něhu ozvláštní lehce pikantní zelené tóny berga­motu a pačuli, jejichž prchavost ná­sledně v záplavě optimismu a nekomplikované plnosti smete pugét květinových vůní vázaný z kosatce, pivoňky a bulharské růže. Špetku nezbytné hloubky dodávají v samém základu semiš a lehké bílé pižmo. Tahle příjemně jednoduchá, ale nebezpečně návyková novinka umocní romantiku jara jako máloco jiného.  Emozione vás potěší i v případě, že parfémový mainstream už je tak trochu mimo váš vkus a potrpíte si na vybranější delikatesy  – nebojte se, známe to. Ztělesnění křehkosti v tomto exempláři je totiž obdivuhodné.  Vůni pořídíte v síti parfumerií Fann za 2979 Kč za 92 ml EdP.

1424342316_Emozione_Ferragamo_beauty

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.