Agave, která si rychle získala věhlas jako špičková mexická restaurace, rozšířila řady podniků, do kterých rádi zavítáte i o víkendu s rodinou. V sobotu i v neděli totiž od 11:00 do 16:00 zavádí širokou nabídku brunchového menu, ve kterém ochutnáte další mexické kombinace – tato restaurace se totiž pyšní tím, že se zabývá současnou, moderní mexickou kuchyní a ne pouze osvědčenou klasikou! V nabídce jsou tak saláty, polévky, denně lovené marinované ryby, francouzské toasty na mexický způsob, burrita, quesadilly a omelety. Agave, s kapacitou 125 lidí, tak mimo jiné nabízí třeba původní mexickou recepturu salátu Caesar nebo quesadillu se třemi druhy pečených hub. Navíc nešetří kvalitním masem v podobě hovězí svíčkové, což ocení třeba také „masové“ děti. To vše v příjemném, bezčasém prostředí koloniálního stylu, ve kterém stejně jako v pečlivě sestaveném menu nechybí moderní prvky prokombinované s klasikou a kde si výborně odpočinete. Interiér Zdeňka Sirového dolaďují unikátní, sto let staré španělské dlaždice nebo světla z pergamenového papíru vytvořená na zakázku. Ze sukulentních agáve se napájí stříbrní kolibříci, nezvyklou a atraktivní dominantou je bar ve tvaru mexické pyramidy. Agave znamená ve starořečtině proslulá, úžasně krásná. Restaurace Agave má díky svému příjemnému prostředí a skvělé mexické kuchyni rozhodně potenciál se proslulou brzy stát. Agave se rozprostírá jen pár kroků od Staroměstského náměstí v plně zrekonstruovaném interiéru s klenutým stropem, dřevěným obložením a stylovým osvětlením. Původní prostor byl proměněn v pohodlnou restauraci, kde nalezete skutečnou a moderní mexickou kuchyni a výběr netradičních koktejlů. Restaurace je unikátní atmosférou, místo je elegantní a teplé. Nadstandardní servis, bar a moderní design ji vymezuje od ostatních restaurací tex-mex. O kuchyni se postaral známý americký šéfkuchař Christian Dolias.