Sociální sítě
Nahoru

Tresčí a degustační menu v Kampa Parku 2 za cenu 1

Luxusní restaurace Kampa Park si pro své členy věrnostního programu přichystala jedinečnou novinku – tresčí či degustační menu pro dva za cenu jednoho a to až do konce února. Vychutnejte si krémovou polévku z tresky polární s račími ocásky a zeleninou, pečenou tresku polární s ragú ze zelené čočky, omáčkou ze srdcovek a lyonskými bramborami, rýži à la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem… Za pětichodové Tresčí menu nyní zaplatíte jen 1 350Kč pro dvě osoby. Pokud nejste zrovna zarytým milovníkem ryb, nevěšte hlavu. Můžete totiž ochutnat degustační menu za 1 750Kč pro dva. Speciální nabídka platí pouze pro členy věrnostního programu Kampa Park, a pokud se mezi ně stále ještě neřadíte, můžete to ihned napravit. Stačí se podívat na stránky restaurace.

TRESČÍ MENU

Amuse bouche

Játra z tresky polární s jarní cibulkou a křupavým chlebem

Předkrm

Smažené jazýčky z tresky polární se salátkem z červené řepy a koprovým aioli

Polévka

Krémová polévka z tresky polární s račími ocásky a zeleninou

Hlavní chod

Pečená treska polární s ragú ze zelené čočky, omáčkou ze srdcovek a lyonskými bramborami

Dezert

Rýže à la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem

Cena: 1350 Kč

DEGUSTAČNÍ MENU

Tuňákové carpaccio a foie gras terina s uzenými kachními prsíčky a maracujovým coulis

Víno: – Vinařství Sonberk, Ryzlink Rýnský (Česká Republika)

Grilovaná chobotnice s kukuřičným pyré, stročkem černým a slaninovou pěnou

Víno: Bishop´s Leap, Sauvignon Blanc, Marlborough, Nový Zéland

Křupavý mořský vlk s confitem z vodnice a fenyklu a omáčkou z česnekové pažitky

Víno: Weingut Holzapfel, Gruner Veltliner, Federspiel, Wachau (Rakousko)

Hřbet z jelena Sika s houbami shimeji, kaštanovým pyré, růžičkovou kapustou a třešňovou omáčkou

Víno: Domaine d´Ardhuy, La Cabotte Colline, Cotes-du-Rhone (Francie)

Trilogie z hnědého másla s vanilkou z Madagaskaru a borůvkami

Víno: Muscat, Beaumes-de-Vanise, Vidal Fleury (Francie)

Cena menu o pěti chodech: 1 750 Kč, cena výběru vína: 595 Kč

V restauraci Kampa Park na vás čeká nejen vynikající jídlo a pití, ale také krásné prostředí, ve kterém alespoň na chvíli uniknete okolnímu světu.

Více z rubriky Degustace

  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
  • Il Giardino Toscano chystá večeři s michelinským šéfkuchařem

    Šéfkuchař michelinskou hvězdou ověnčené restaurace Vermeer nacházející se v amsterdamském hotelu NH Collection Barbizon Palace se chystá navštívit Prahu. Angličan Christopher...

    Jan Lidmaňský14.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.