Sociální sítě
Nahoru

Šperky a hodinky Bulgari na předávání Cen Akademie

V Los Angeles proběhlo již 87. předávání Cen Akademie. Mezi hvězdami červeného koberce byla herečka Laura Dern, ošperkovaná Bulgari High Jewellery náhrdelníkem z kolekce Menete a kabelkou Serpenti. Britská zpěvačka, skladatelka a herečka, Rita Ora zářila během svého živého vystoupení skladby “Grateful” s High Jewellery náhrdelníkem z kolekce Serpenti. V tento významný večer nechyběl ani ambasador značky Bulgari Adrien Brody s hodinkami Octo Finissimo, či Matthew McConaughey, který taktéž propadl síle designu pánských hodinek Octo. Další významní hosté, kteří podtrhli své róby šperky či hodinkami Bulgari byli herec Terrence Howard se svou ženou Mirou, nebo herečka Katheryn Winnick, která neodolala ikonické a ženské kolekci DIVA a nadčasovosti náušnic BZero1.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.