Sociální sítě
Nahoru

Snímek John Wick a jeho vztah k hodinkám Carl F. Bucherer

David Leitch a Chad Stahelski jsou přátelé švýcarské hodinářské značky Carl F. Bucherer. Ve světě filmu jsou známí jako úspěšní tvůrci filmových akčních a kaskadérských scén. V současné době se těší z úspěchu svého filmového debutu a akčního snímku „John Wick“, kterého jednak produkovali a jednak i sami režírovali. Film je plný akčních a kaskadérských scén, při kterých se tají dech, mrazivého napětí a je hvězdný svým prvotřídním hereckým obsazením. Za všechny jmenujme herce Keanu Reeves, Willem Dafoe a Daniel Bernhardt. V New Yorku, měl film premiéru 13. října 2014. Tito dva přátelé švýcarské hodinářské značky Carl F. Bucherer jsou stálicemi na hollywoodské scéně. Jejich společnost „87eleven“, kterou společně založili pro tvorbu akčního a kaskadérského designu, se stala pojmem pro Hollywood a pro žánr akčního filmu obecně díky tvůrčímu nadšení, kreativitě a inovačnímu myšlení obou tvůrců. Akční a kaskadérské scény z jejich tvůrčí dílny, které jsou plné výpravných bojových scén, mrazivě uchvacovaly a stále uchvacují diváky takových filmových trháků, jakými jsou filmy „Sherlock Holmes“, „The Hunger Games“ nebo „The Bourne Legacy“. David Leitch a Chad Stahelski se stále snaží ve své práci dosahovat maximálních výkonů a také jít dál a přirozeně přesahovat a překonávat všudypřítomné a svazující hranice. Je proto naprosto přirozené a logické, že tito dva tvůrci akčních scén a designu se snaží uplatnit jejich talent a zkušenosti i v oblasti filmové režie a produkce. Jejich filmové nadšení a profesionalita přímo čiší z každé scény tohoto filmu. Film vypráví příběh Johna Wicka velmi evokujícím a emotivním způsobem. Ve filmu se to hemží neobyčejnými a vzrušujícími bojovými scénami a neodolatelnými filmovými obrazy. Johna Wicka hraje Keanu Reeves. John Wick je bývalý nájemný vrah a zabiják, který se vrací z ústraní proto, aby se pustil do pronásledování gangsterů, kteří ho připravili o všechno. Začíná tak neúnavné pronásledování a honičky plné akčních scén v prostředí temných zákoutí a uliček v New Yorku. Diváci v U.S.A. uvidí film poprvé 24. října. Film „John Wick“ září svým hvězdným hereckým obsazením. Vedle Keanu Reeves, který hraje velmi přesvědčivě hlavního akčního hrdinu, ve filmu bodují i další dvě herecké legendy akčního filmu, Willem Dafoe a Daniel Bernhardt. Stejně jako filmoví tvůrci David Leitch a Chad Stahelski, tak i švýcarský herec Daniel Bernhardt je nadšeným milovníkem hodinek a ambasadorem značky hodinek Carl F. Bucherer.

Vedle hvězdného hereckého tria se ve filmových akčních scénách objevují i hodinky značky Carl F. Bucherer, které lze sehnat i v Čechách, a to například v tradičním rodinném Hodinářství Bechyně. Keanu Reeves ve filmu nosí na ruce model hodinek Manero AutoDate se světlým číselníkem, Willem Dafoe se pohybuje po New Yorku s hodinkami Manero AutoDate s klasickým černým číselníkem a Daniel Bernhardt má plně v souladu se svým filmovým charakterem na ruce hodinky Patravi ChronoGrade.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.