Sociální sítě
Nahoru

Objektiv Canon s nejširším zorným úhlem

Spolu s novými digitálními zrcadlovkami EOS 5DS a EOS 5DS R uvedla společnost Canon i objektiv EF 11 24mm f/4L USM, který bude nabízen za 83 990 Kč. Tento model se může mezi rektilineárními (přímočarými) objektivy pochlubit nejširším zorným úhlem na světě, a je tedy ideálním společníkem pro fotografy krajiny a architektury. Tento ultra širokoúhlý objektiv otevírá fotografům zcela nový svět kreativních možností, a to díky díky rozsahu ohniskových vzdáleností 11 až 24 mm. Canon EF 11-24mm f/4L USM využívá nově navrženou optickou strukturou a obsahuje tři asférické skleněné čočky včetně broušeného členu. Nová optika tak maximalizuje kvalitu obrazu a může se pochlubit naprosto minimálním zkreslením. Tělo objektivu je navíc odolné a dostatečně robustní pro používání v extrémních povětrnostních podmínkách.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.