Sociální sítě
Nahoru

Ford odhalil v Ženevě nové luxusní a sportovní varianty svých modelů

Společnost Ford Motor Company dnes doplnila svoji expozici na autosalonu v Ženevě hned o několik novinek. Jedná se zejména o nové luxusní a sportovní varianty modelů značky Ford. V evropské premiéře se poprvé představuje nový Ford Edge S. Ford také poprvé ukázal nový S-MAX S, Mondeo Titanium X, EcoSport S a Ford Focus ve speciálních edicích Red a Black. Na stánku nechybí ani model Kuga ve vrcholném stupni výbavy Titanium S. Tyto modely se postavily po bok nového Focusu RS, který oslavil svoji výstavní premiéru již včera, a nového Fordu GT, pro který je ženevský autosalon evropskou premiérou. Focus RS i Ford GT vyvinul tým Ford Performance, jehož záměrem je uvést do roku 2020 na trh nejméně 12 nových sportovních modelů. Ford vystavuje v Ženevě také nový Focus ST, jenž je poprvé nabízen se zážehovým i vznětovým motorem, oceňovanou Fiestu ST nebo nový Ford Mustang.

Nový Ford Edge S

Již v průběhu letošního roku se evropská modelová řada značky Ford rozroste o nové luxusní SUV Ford Edge. Spolu s ním přijde na trh několik nových technologií.

Adaptivní řízení u tohoto modelu plynule upravuje převod řízení podle rychlosti jízdy, čímž usnadňuje ovládání vozu. Systém aktivního potlačování hluku zvyšuje akustickou pohodu v interiéru. Přední kamera s funkcí panoramatického obrazu usnadňuje vyjíždění z úzkých průjezdů nebo nepřehledných křižovatek.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.