Sociální sítě
Nahoru

Luxury Travel Show získala nového partnera v podobě magazínu Top Class

Zájem cestovního průmyslu se postupně přemisťuje ze západu na východ. Na tento trend hoteliéři, představitelé tourism boardu a cestovních kanceláří reagují zvýšenými investicemi do postupně vzrůstajícího trhu. Česká republika zastává čtvrtou pozici v exportu osob v Evropě. Na základě měření Eurostatu je dle poměru HDP na osobu Praha šestým nejbohatším regionem v EU. Dlouhodobá stabilita a silná ekonomika jsou kvalitním prostředím, které umožňuje každý rok až 60% českých rezidentů vycestovat do zahraniční. V posledních pěti letech o zvýšené zálibě v cestování svědčí až 29% nárůst průměrných výloh Čechů v zahraničí. Z těchto důvodů se velké oblibě těší také luxusní výstavy spojené s cestováním, jakou je například Luxury Travel Show. Ta je jedinečnou událostí, kde se prezentují luxusní vystavovatelé a proto také nechybí bible českého luxusu, magazín Top Class. Výhodná pozice České republiky mezi státy východní Evropy, umožňuje Praze být místem, kde se vystavovatelé setkají nejen s místními cestovními agenturami, ale i ze zahraniční. Pro velký ohlas a úspěchy z předchozích dvou ročníku Luxury Travel show uspořádalo třetí ročník. Workshop se koná vždy ve stejný den (první pondělí po ITB) pouze na jiném místě. V minulosti se Luxury Travel Show účastnily například Seychelská tourism board, které budou vystavovateli na Luxury travel show již třetím rokem. Každý rokem se daří na akci shromáždit přes stovku návštěvníků z místního trhu a přes dvě desítky vystavovatelů, které letos v Martinickém paláci podpoří právě i Top Class, který zde bude mít svůj prostor a návštěvníci s sním budou moci seznámit dopodrobna.

Tento rok se bude Luxury Travel Show konat ihned po ITB Berlín – v Praze, dne 9. března 2015. Opět se můžete těšit jako obvykle na exkluzivní polohu s vytříbenou atmosférou. Třetí ročník se bude konat v Martinickém paláci, který je součástí komplexu Pražského hradu. Srdečně vítáme a vyzýváme všechny MICE a Luxusní TO a TA, které mají zájem o návštěvu Luxury Travel Show, aby se zaregistrovali na: events@luxurytravelshow.cz.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.