Sociální sítě
Nahoru

Krása tanzanitů na dosah

Tanzanity, jež svou dokonalou modrou barvou berou dech, jsou pro šperky klenotnictví Richard Collection pověstné. Díky svým kořenům na africkém kontinentu používají mistři zlatníci právě kámen, který lze nalézt pouze na jediném místě v Africe – na úpatí hory Kilimandžáro v Tanzanii. Vzhledem k jeho omezené těžbě a limitovanému množství je tanzanit tisíckrát vzácnější než diamant. Mistři klenotníci umně kombinují tyto vzácné drahokamy s čirými diamanty a vytváří tak mimořádné šperky, které časem jen získávají na své hodnotě. Nová kolekce značky Richard Collection dává díky zasazení do bílého zlata vyniknout dokonalému brusu a zářivě modré barvě tanzanitů, sází na jednoduchý a čistý design, který umocňuje jejich krásu. Precizní zpracování elegantních náhrdelníků, půvabných prstenů, jemných náušnic i náramků podtrhuje přirozený tvar kamenů.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.