Sociální sítě
Nahoru

Obleky na míru: italský krejčí dorazí do Prahy

Oblek je image. Oblek je každodenní uniformou. Ručně šitý italský oblek z dílny značky ISAIA se stane něčím víc… Bude vaší druhou kůží! Za luxusem v podobě na míru šitého obleku nemusíte do Neapole. Najdete jej v pražském butiku Uomo Napoletano. Pravý italský krejčí z rodinné firmy ISAIA prostřednictvím butiku Uomo Napoletano pravidelně navštěvuje Prahu a to za jediným cílem – uspokojení přání a požadavků českých mužů toužících po italské kvalitě a celosvětově uznávaném stylu. A jeho příjezd se blíží…

Ve dnech 8. – 9. dubna 2015 navštíví butik Uomo Napoletano krejčí italské rodinné firmy ISAIA. Krejčí zde bude k dispozici všem zájemcům o na míru šité obleky z Neapole. Stačí si rezervovat místo a nechat si vzít míry mistrem svého řemesla. V obleku ISAIA bude jeho nositel vždy vynikat nad ostatními. Zde je malá rekapitulace toho, co zájemce čeká:

– Krejčí z italské firmy ISAIA osobně vezme míry a pomůže vybrat střih, který dokonale padne postavě.

– Ve spolupráci s krejčovstvím nabízíme širokou paletu italských látek nejvyšší kvality a také pomoc s výběrem osobitých detailů, jako jsou knoflíky a klopy.

– Krejčí oblek následně zhotoví ve své dílně v italské Neapoli podle tradičních postupů a přísných norem zaručujících tu nejvyšší kvalitu. Hotový oblek je doručen zpět do Prahy. A proč zrovna oblek ISAIA?

ISAIA patří vzhledem k dlouholeté krejčovské tradici mezi přední výrobce stylové pánské módy. Ručně šité pánské obleky ISAIA, vyznačující se tím nejkvalitnějším zpracováním a střihy, provází téměř stoletá tradice. A právě díky tradiční výrobě se úspěšná rodinná firma z Neapole stala mezinárodním obchodním modelem.

Historie a úspěch značky jsou založeny na konceptu „Made in Napoli“ – hodnotě odrážející neapolskou krejčovskou tradici a výjimečnou znalost materiálů uznávanou po celém světě. Úspěšnost oděvů ISAIA souvisí se schopností napodobit historický koncept a kombinovat tradici s inovací, tedy krejčovskou kulturu s nejvyspělejšími technologiemi. Sami zakladatelé značky jedinečný styl svých kolekcí nazývají „současná tradice“.

Na míru šité pánské obleky jsou vyráběny pouze a exkluzivně v Itálii, konkrétně v Casalnuovo di Napoli. Jen tak může ISAIA zaručit nejvyšší kvalitu svých výrobků, která je nesčetněkrát ověřována v průběhu celého výrobního procesu.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.