Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn otevřel svůj hodinářský a klenotnický ateliér

Český nezávislý klenotník a hodinář Luděk Seryn otevřel v polovině dubna slavnostně svůj nový ateliér na pražských Vinohradech. Mohelnický rodák, který ještě do konce loňského roku vyráběl hodinky na zakázku na Moravě, se rozhodl přesídlit své působiště do Prahy a jít tak naproti poptávce po luxusním zboží, která zde stále roste. Při této příležitosti navíc oficiálně předal první dámské hodinky s diamanty, Lady Skeleton, které už vznikaly v nové dílně. Jejich devizou byly již tradiční atributy tvorby Luďka Seryna, jako skeletovaný kalibr vlastní architektury nebo nádherně tvarované zlaté pouzdro. V průběhu slavnostního večera, v podkrovním ateliéru domu v ulici Anny Letenské, proběhla také degustace prémiové irské whiseky Jameson, respektive Jameson Select Reserve a Jameson Gold Reserve. Ty doprovázela také ochutnávka exkluzivních doutníků z Nikaraguy, značky Oliva, kterou do České republiky přiváží společnost Tabacos.cz. Na večerní akci nad vinohradských střechami nechyběli nejbližší přátele Luďka Seryna, významní tuzemští dovozci a prodejci hodinek a také klíčoví zákazníci. Přítomna byla také přední česká média v čele s magazínem Top Class, Luxury Guide, iLuxus.cz, ale také Novinky.cz a další.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.