Sociální sítě
Nahoru

Léto je za dveřmi. U Malířů oslavují novým byznys menu

V oblasti businessu je orientace na výsledek stále hlavním atributem poslední doby. Je uzavírat obchody obecně stále více náročnější disciplínou? Jsou obchodníci a podnikatelé nuceni být stále kreativnějšími v tom, čím nového zákazníka upoutají anebo udrží toho stávajícího? Samozřejmě kromě skvělé nabídky samotného produktu nebo služby. Pokud se v tomto sami poznáváte a hledáte neustále nová a nová řešení, možná je dobré vsadit na ta již osvědčená. Příjemné prostředí spojené s výtečným gurmánským zážitkem je volba, se kterou nešlápnete vedle. Excelentní podmínky pro vaše obchodní plány Vám například může poskytnout nově připravené sezónní menu v restauraci U Malířů. Získejte současně výhodu příjemného posezení v prostředí historického interiéru, které vám pro obchodní strategii poskytne příjemné kulisy. To vše vám společně poslouží, pokud ne přímo k jistému úspěchu, pak určitě k odlehčení náročných obchodních jednání. A co, že nového zde k ochutnání láká? V první řadě je to paštika z uzeného králičího hřbetu s řeřichovým moussem a višňovým gelem, případně zláká pečené kuřecí prso „Supreme“ s pyré ze sladké kukuřice a rajčetem plněným chorizovým kuskusem. Pro nátury, které si stále potrpí na klasice je tu pomalu dušené jehněčí kolínko v červeném víně s glazovanou mladou zeleninou a pažitkovým bramborem.

Více z rubriky Gastro

  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Voňavé pozdravy z cest. Kouzelný projekt La Verandy.

    Zavřené hranice, to je těžká rána pro všechny gurmety a milovníky dobrého jídla. Proto přichází staroměstská La Veranda s jedinečným projektem...

    Jan Pešek29.9.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.