Sociální sítě
Nahoru

Léto je za dveřmi. U Malířů oslavují novým byznys menu

V oblasti businessu je orientace na výsledek stále hlavním atributem poslední doby. Je uzavírat obchody obecně stále více náročnější disciplínou? Jsou obchodníci a podnikatelé nuceni být stále kreativnějšími v tom, čím nového zákazníka upoutají anebo udrží toho stávajícího? Samozřejmě kromě skvělé nabídky samotného produktu nebo služby. Pokud se v tomto sami poznáváte a hledáte neustále nová a nová řešení, možná je dobré vsadit na ta již osvědčená. Příjemné prostředí spojené s výtečným gurmánským zážitkem je volba, se kterou nešlápnete vedle. Excelentní podmínky pro vaše obchodní plány Vám například může poskytnout nově připravené sezónní menu v restauraci U Malířů. Získejte současně výhodu příjemného posezení v prostředí historického interiéru, které vám pro obchodní strategii poskytne příjemné kulisy. To vše vám společně poslouží, pokud ne přímo k jistému úspěchu, pak určitě k odlehčení náročných obchodních jednání. A co, že nového zde k ochutnání láká? V první řadě je to paštika z uzeného králičího hřbetu s řeřichovým moussem a višňovým gelem, případně zláká pečené kuřecí prso „Supreme“ s pyré ze sladké kukuřice a rajčetem plněným chorizovým kuskusem. Pro nátury, které si stále potrpí na klasice je tu pomalu dušené jehněčí kolínko v červeném víně s glazovanou mladou zeleninou a pažitkovým bramborem.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.