Sociální sítě
Nahoru

Rozveselte v létě svůj šatník barvami

Barvy jsou všude kolem nás, mohou ovlivnit atmosféru i naši náladu. Stejně tak můžeme i my díky vhodně zvoleným barvám oblečení zapůsobit na své okolí. Pro všechny, kteří se nebojí barevných kombinací svých outfitů, je vynikajícím společníkem antiperspirant Dove Invisible Dry. Jako jediný antiperspirant otestovaný na sto barvách, Dove Invisible Dry totiž zaručuje, že nezanechá nežádoucí bílé stopy na jakkoli barevném oblečení. Navíc poskytne i 48hodinovou ochranu před pocením a zápachem. Odborníci na módu se shodují, že barevné oděvy by v šatnících neměly chybět. Mohou nejen vyjádřit naši náladu či pocity, ale i ovlivnit to, jak nás vnímá okolí. „I když se nejčastěji oblékáme do elegantní černé, neměli bychom se bát rozzářit své outfity barevnými kombinacemi a s přicházejícím létem nastává pro tuto změnu ideální příležitost. Letos je v kurzu zvláště červená a růžová,“ doporučila Tatiana Sladíková, módní stylistka Centra Chodov. Například energií nabitá červená pomáhá zaujmout pozornost opačného pohlaví. Žlutá zase rozzáří nejen jeho majitele, ale spolehlivě pozvedne náladu i všem v jeho okolí. Zelená pak navodí klidnou atmosféru, protože z ní vyzařuje vyrovnanost. Řada dámských antiperspirantů Dove Invisible Dry je ideálním společníkem pro ženy vyhledávající u oděvů nejen černou klasiku, ale i všechny pestré barvy. Antiperspirant ve spreji Dove Invisible Dry byl testován na sto barvách, a díky svému složení tak nezanechá bílé stopy na jakkoli barevném oblečení. Ženy se proto nemusí bát sáhnout po veselých odstínech a mohou si své zářivé outfity užít bez jakýchkoli starostí.

Spotřebitelky jistě ocení i svěží naprosto univerzální nevtíravou vůni Dove Invisible Dry, jíž dominují pudrové tóny. Produkty Dove Invisible Dry zároveň pečují o jemnou pokožku podpaží, a to díky ¼ hydratačního krému, jež antiperspiranty Dove standardně obsahují. Celá řada Dove Invisible Dry navíc zaručuje spolehlivou 48hodinovou ochranu před pocením a zápachem.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.