Sociální sítě
Nahoru

Značka parfémů 007 se zaměřila i na ženy

007 for Women je silný dámský protějšek ke třem stávajícím pánským vůním v kolekci 007, je inspirován kultovními ženami, které jsou přítomné v Bondově svůdném a odvážném světě. Zachycením podstaty Bondových dívek v první vůni 007 for Women je „nebezpečně svůdné“. Svou opojnou kombinací intelektu a tajemného půvabu okouzlí osobnost Bond Women každého, koho potká. Výmluvná, duchaplná, odvážná a neobyčejně krásná – její podmanivé kouzlo je žádoucí a stejně tak nebezpečné. Díky svému nadčasovému zosobnění, neustále se proměňující pro současný svět, je svůdná Bond žena tak silná, že jí žádný muž – ani James Bond – nedokáže neodolat. Mnoho ikonických hereček dalo Bondovu filmovému světu tvář, a tlumočily tak mnohostranný charakter Bond ženy s bezvadným bontonem a inspirovaly tak generace žen na celém světě. Caterina Murino je jednou z nich. Ve své roli Solange v úspěšném Casino Royale (2006) dokazuje, že má přirozenou schopnost zosobnit sílu a intriky moderní Bond ženy, což činí Caterinu perfektní ambasadorkou vůně 007 for Women. Vysoce reflexní tmavé sklo, hladké jako hedvábí, ale zdánlivě ostré, odráží protichůdné vlastnosti Bond ženy. Vzor diamantu na povrchu flakonu signalizuje texturu původního flakonu pánské podpisové vůně, ovšem v zaoblených, ženských křivkách. Broušené plochy vytváří na flakonu kaleidoskopický efekt, připomínající snímky v úvodních sekvencích klasických bondovek, stejně jako v TV kampani vůně. Tvarované hrdlo flakonu evokuje ženský svůdný dekolt, ozdobený kontrastním lemováním z růžového zlata. Vůně 007 for Women, s cenovkou 290 Kč za 75 ml EdP, zachycuje opojnou sílu Bond ženy. Je to moderní interpretace orientální vůně. Kouzlo parfému spočívá v bohatém, silném a pevném charakteru, temné a přesto ženské složky zajistí atmosféru napínavé intimity. Počáteční exploze pikantního černého pepře, zahalená v růžovém mléku, nenechá nikoho na pochybách, že jde o nebezpečně smyslnou vůni. Zároveň se atraktivní ovocný charakter ostružiny kombinuje s ženskou jemností, zastoupenou bílým jasmínem. Bohaté, smyslné zakončení, které je klíčem k jakémukoli orientálnímu podpisu, je poháněno černou vanilkou a dráždivým bílým pižmem, s nádechem elegantního cedrového dřeva.

Hlava: bergamot, černý pepř, růžové mléko

Srdce: ostružina, gardénie, jasmín

Základ: cedrové dřevo, vanilka, bílé pižmo

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.