Sociální sítě
Nahoru

Betty Barclay Sheer Delight rafinovaná

Betty Barclay je původně americkou značkou (1938), do Evropy byla dovezena roku 1955, přicestoval s ní německý podnikatel jménem Max Berk. Jeho kolekce šatů a doplňků se stala velmi oblíbenou a vyhledávanou. Jako mezinárodní lifestylová módní značka vyjadřuje jméno Betty Barclay synonymum propracovanosti, nezávislosti a působivosti. Zejména v loňském roce se značka proslavila svými vůněmi, kdy poslední z nich – Precious Moments vyhrála několik ocenění. Letos zařadila Betty Barclay do své sbírky novinku v podobě smyslného parfému, který svou jemností ohlašuje začátek jara, nese se v optimistickém duchu, vyvolává dobrou náladu, pohodu a radost z každého nového dne – Sheer Delight. Flakon a design

Minimalismus, čistota, unikátní elegantní design a hravé použití světla, to jsou ústřední prvky, které charakterizují nový flakon vůně. Velký smysl pro detail dokazují tři měkce zvlněné hedvábné stuhy na hrdle flakonku. Složení vůně: květinově-ovocná

Sheer Delight je elegantní a intenzivně smyslná vůně plná radosti, vášně a dobrodružství. Složení parfému je založeno na harmonii lehkosti s nečekanou příchutí citrusů v hlavě, které se rozpouští do jemných květinových tónů v srdci a orientálních nót v základu. Sheer Delight otevírá výbuch ovocného koktejlu v podobě citronu, mandarinky a hrušky. V květinovém srdci vůně vám učarují konvalinky, pivoňky a květ pomerančovníku. Základ tvoří ambra, pižmo a pryskyřice.

Hlava: citron, mandarinka, hruška

Srdce: konvalinka, pivoňka, květ pomerančovníku

Základ: ambra, pižmo, pryskyřice

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.