Sociální sítě
Nahoru

CHARISMA A VÝJIMEČNOST – DVĚ VONNÉ PODZIMNÍ ZBRANĚ PRAVÉHO MUŽE

Opravdový muž je galantní. Opravdový muž je elegantní. Opravdový muž voní. Bohatý muž navíc může utrácet stále za nové a nové věci. Proč se tedy nerozmazlit hned dvěma luxusními vůněmi podzimu?

2

VÝJIMEČNÉ CHVÍLE PLNÉ LUXUSU RALPHA LAURENA

„Luxus znamená věci a zážitky, které jsou výjimečné a nelze je zopakovat.“, říká sám Ralph Lauren. Parfémová novinka POLO SUPREME OUD je navržena pro sofistikovaného gentlemana toužícího po nezaměnitelné vůni, která je stejně jedinečná jako její nositel. Dokonale sestavená kompozice nabízí orientální dřevitou vůni s jedinečnou přísadou Oud, která se získává ze vzácného druhu agarového stromu. Tato aromatická pryskyřice má dokonce 1,5krát vyšší cenu než zlato. Mistr parfumér Carlos Benaim navíc využívá vyšší koncentrace všech jemných přísad tak, aby upoutal svět silnou, kvalitní vůní s dlouhou výdrží.

EDT 125 ml Ralph Lauren Polo Oud zakoupíte za 3425 Kč exkluzivně na prodejnách Douglas, Marionnaud SK a Fann SK.

1

NEPŘEKONATELNĚ CHARISMATICKÝ DIOR

Dior Maison de Parfum vytváří své vůně tak, aby oslnily, vyrazily dech a staly se legendami. Každý parfém totiž prochází dlouhodobým procesem zrání a právě čas z něj dělá živé umění, ve kterém jde schopnost ruku v ruce s troufalostí. S každou vůní se nám otevírá nový příběh charismatického Dior hrdiny, který je v podobě novinky SAUVAGE surový, ale zároveň vznešený. Tváří legendy nemůže být nikdo jiný než legenda sama, neobyčejný herec, idol, ozdoba filmového plátna –  JOHNNY DEPP. I flakon byl vytvořen tak, aby z něj jasně promlouvalo charisma Dioru. Těžké, hutné a tmavé sklo připomínající inkoustovou noc ukrývá mužnou vůni kapradí, pepře a hořkých ovocných plodů. Vrchní nóty vás zaplaví jemným dotekem citrusů zahalených bergamotem s pomalým nástupem složky nejvzácnější – Ambroxanu®, který se usazuje a postupně uvolňuje ušlechtilou krásu svých jantarových nót.

EDT 100 ml Dior Sauvage zakoupíte za 2674 Kč ve vybraných parfumeriích.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.