Sociální sítě
Nahoru

Fotbalový talent nosí luxusní hodinky PRIM z růžového zlata

Český fotbalový útočník Matěj Vydra si v pondělí převzal luxusní hodinky PRIM SKELETON, které mu na zakázku vyrobila společnost ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují.

prim_predavani_hodinek_panska_pasaz_pixelpromo_0023

Před časem jsem dostal hodinky PRIM SPORT 45, které jsem si hned oblíbil, o to víc, když jsem zjistil, že jde o jedinou značku hodinek vyráběných kompletně v Čechách,“ vysvětluje fotbalista.

prim_predavani_hodinek_panska_pasaz_pixelpromo_0001

Matěj Vydra, který od září 2015 působí v anglickém druholigovém klubu Reading FC, si pro hodinky přišel přímo do značkové prodejny PRIM Manufacture 1949 v Pánské pasáži. „Chtěl jsem si nechat vyrobit svoje ojedinělé a originální hodinky, které nikdo nemá. Proto jsem se rozhodl pro model SKELETON a musím říct, že je opravdu nádherný.“

prim_predavani_hodinek_panska_pasaz_pixelpromo_0011

Vydra si jako základní materiál zvolil růžové zlato, čímž se hodinky staly zcela originálním kouskem – přesně podle jeho přání. Strojek je ručně skeletonovaný a dekorovaný, navíc ho zdobí drahé kameny.

prim_predavani_hodinek_panska_pasaz_pixelpromo_0017

Každé hodinky PRIM SKELETON znamenají nejméně 600 hodin práce. ELTON hodinářská produkuje pouze dvě série po deseti kusech. Třiadvacetiletý Matěj Vydra mimo Česko působil v Itálii, Belgii a Anglii. V březnu 2013 získal ocenění Championship Player of the Year. V roce 2013 zvítězil v české anketě Fotbalista roku v kategorii Talent roku.

 

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.