Sociální sítě
Nahoru

Tip: voňavá péče & delikatesy Crabtree & Evelyn

Kosmetika, klasický vánoční dárek, který je zkrátka vždycky dobrý nápad. Britská značka Crabtree & Evelyn si připravila ty nejvoňavější produkty, ale i delikatesy ideální nejen pro sváteční čas. A ani je nebudete muset balit…460503_botanical_hand_therapy_collection_6x25gKromě různých přípravků do koupele a na tělo vás dostanou krémy na ruce s dokonalým spojením několika esencí. Aromatické kombinace jako avokádo a bazalka či citron, med a koriandr si každý zamiluje. Můžete je zakoupit v balení po třech, šesti i po 12 a nebo po dvou v malé plechové krabičce, kterou pověsíte na stromeček!72827_festive_treat_food_gift_set_straightMilovníci dobrých věcí k jídlu zase ocení dobroty pro čaj o páté (či kdykoliv jindy). Sušenky s citronem a bílou čokoládou nebo rovnou set s anglickým černým čajem, sušenkami s rozinkami a pomerančovou marmeládou je sázkou na jistotu. Vybrat si můžete ze spousty variací v krásném balení, tak proč nejít do vánoční dárkové sady, kde je kromě marmelády i zavařenina?

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.